comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş transfer haberleri - 31 Ocak Pazar

31 Ocak 2016, Pazar 17:38
Beşiktaş transfer haberleri - 31 Ocak Pazar

Beşiktaş ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik.

Beşiktaş Transfer Haberleri - Spor Toto Süper Lig'de maç eksiğiyle 41 puanda 2. sırada yer alan Beşiktaş 3 transferi açıkladı. 4. transferini KAP'a bildiren siyah beyazlılar için bugün basında hangi transfer haberleri çıktı?  


31 Ocak Pazar Beşiktaş transfer haberleri


Marcelo Guedes Beşiktaş'a mı transfer oldu?


Beşiktaş Bundesliga'nın Hannover 96 takımında forma giyen Marcelo Guedes ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi! Peki bu transferin şartları ne?

Kara Kartal Hannover'e Guedes karşılığında Alexander Milosevic'i takas olarak verecek ve 1.2 milyon Euro satın alma opsiyonlu olarak sezon sonuna kadar kiralayacak.  
Türkiye Kupası maçlarında beğenilmeyen ve son Sivas Belediyespor maçında kırmızı kart görerek penaltı yaptıran Milosevic'e güvenemeyen Beşiktaş'ın genç oyuncu yerine Guedes'i almak istediği öğrendildi.  

Beşiktaş'ın Hannover 96'dan kiraladığı Marcelo Guedes'in bu akşam 22.30 - 23.00 arasında Atatürk Havalimanı'na ulaşarak İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Ersan Gülüm'e Çin'den yeni teklif


Çinliler, Ersan Gülüm'ün peşini bırakmıyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in satılmasını istemediği Ersan Gülüm için Hebei Fortune kulübü, siyah-beyazlı takıma 4 milyon Euro teklif etti.

Beşiktaş'ın 6 milyon Euro istediği Ersan için görüşmeler devam ederken milli futbolcuyla ilgili Beşiktaş kulübü karar aşamasında.  

 Ersan ile yıllık 3 milyon Euro'dan 3 yıllık anlaşamaya varan Çin kulübü, Beşiktaş'ın teklifi kabul etmesi halinde imzayı attıracak. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!