comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş transfer haberleri (25 Ocak 2016)

25 Ocak 2016, Pazartesi 17:27
Beşiktaş transfer haberleri (25 Ocak 2016)

Beşiktaş ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik.

Beşiktaş Transfer Haberleri - Spor Toto Süper Lig'de maç eksiğiyle 41 puanda 2. sırada yer alan Beşiktaş 3 transferi açıkladı. Siyah beyazlılar için bugün basında hangi transfer haberleri çıktı?

25 Ocak Pazartesi Beşiktaş transfer haberleri


Beşiktaş'ın yeni transferi Alexis Delgado, sağlık kontrolünden geçti


Getafe'den transfer edilen ve İstanbul'a ayak basan Beşiktaş'ın yeni transferi Alexis Delgado'yu  Atatürk Havalimanı'nda siyah-beyazlı kulüp adına Erdinç Gültekin karşıladı.
Fulya Acıbadem Sports'ta gerçekleştirilen kontrollerde detaylı kan tetkikleri yapılan 30 yaşındaki oyuncu, ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak-burun-boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümünde muayene edildi.  

İspanyol futbolcu ayrıca, akciğer ve kardiyak testleri ile radyolojik kontrollerden de geçirildi.   Beşiktaş'ın, gün içinde Alexis Delgado'nun transferini resmen açıklaması bekleniyor.

Metin Albayrak'tan transfer açıklaması


Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, kar yağışı sebebiyle ertelenen Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.  

İki haftadır maçları hava şartları nedeniyle ertelenen Beşiktaş'ta Metin Albayrak, TFF'ye başvuracaklarını söyledi.

Transferi kapattıklarını söyleyen Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, "Kendi takımımızdan da oyuncu satmayacağız. Ersan da gitmek istemiyor. Ara transfer dönemi bizim için kapandı" dedi.

Metin Albayrak ayrıca yeni transferler Denys Boyko, Aras Özbiliz ve Alexis Delgado'nun ertelenen her iki maçta da forma giyemeyeceğini açıkladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!