comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş ertelenen maçlarla ilgili TFF'ye başvuracak

25 Ocak 2016, Pazartesi 00:15
Beşiktaş ertelenen maçlarla ilgili TFF'ye başvuracak

Beşiktaş Kulübü ertelenen Mersin İY ve Trabzonspor maçların oynanacağı tarihlerle ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'na bir başvuru yapacak.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdman Yurdu ve Trabzonspor ile oynaması gereken maçları kar yağışı nedeniyle ertelenen Beşiktaş müsabakaların oynanacağı tarihle ilgili TFF'ye başvuracak. 


Beşiktaş'ın Mersin İdman Yurdu ve Trabzonspor maçları ne zaman oynanacak? - Beşiktaş TFF'ye başvuracak


Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak BJK TV'ye yaptığı açıklamalarda şunu söyledi: Rakiplerimiz oynarken bizim oynamıyor olmamız negatif olarak algılanabilir ama daha önceden planlanan çerçevede ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği saatler içerisinde kendimizi ayarlıyoruz. Dün buraya geldik. Geldiğimizde hava şartları hafif kar yağışlıydı ama dün akşam geç saatlerden itibaren kar yağışı bastırdı.Hiç durmadı. İkinci başkanımız Ahmet Nur Çebi ve Şenol hocamız bildiğiniz gibi Trabzonlu. Onlar da 40 yıldır Trabzon'da böyle kar görmedik dediler. Uçaklar sefer yapamıyor. Öğlen saatlerinden itibaren tüm profesyonel arkadaşlarımız, TFF yetkilileri, gözlemci ve dördüncü hakem statta maç oynanabilecek düzeyde olabilir mi diye çalışmalar yaptılar. Saat 17.00'ye kadar çalışmalar devam etti. Ondan sonra ise karar gereğince maçımız ertelendi. Her şeyde hayır vardır. Pozitif düşünmek lazım"


Beşiktaş'ın yeni transferleri Boyko ve Alexis Delgado Mersin, Trabzonspor maçlarında oynayacak mı?

Bu konuya da açıklık getiren Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, "Transferi kapattıklarını ve yeni transferlerin ertelenen maçlarda kural gereği oynamayacaklarını" söyledi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!