comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Denys Boyko Beşiktaş'ı neden tercih etti?

21 Ocak 2016, Perşembe 17:54
Denys Boyko Beşiktaş'ı neden tercih etti?

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile BJK TV yayınına katılan Denys Boyko, neden Beşiktaş'ı tercih ettiğini açıkladı.

Beşiktaş Transfer Haberleri - Beşiktaş'ın Ukrayna'nın Dnipro kulübünden transfer ettiği kaleci Denys Boyko önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile BJK TV yayınına katılan Denys Boyko, neden Beşiktaş'ı tercih ettiğini açıkladı.
Fikret Orman, Boyko hakkında "Beşiktaş'a uzun yıllar hizmet verecek, pırlanta gibi bir oyuncu transfer ettik. Bonservis ücretinde hak ettiği tavizi verdik." ifadelerini kullandı.

İşte Denys Boyko'nun Beşiktaş'taki ilk açıklamaları


"Beşiktaş'a transferimde her şey mükemmel ilerledi. Futbol benim için her şey. Beşiktaş seyircisinin bana ne kadar destek olduğunu da gördüm. Tabii ki bu beni daha da motive edecek. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a da minnettarlığımı belirtmek istiyorum. Kendisine çok teşekkür ederim. Napoli ve Kiev maçlarında beni izledi. Burada olmamı ona borçluyum."

Denys Boyko "Şampiyonlar Ligi'ne katılmamızı istiyorum"


"İnşallah onların yüzünü kara çıkarmayacağım ve şampiyon olacağız. Beşiktaş kariyerim için büyük bir ilerlemeydi. Bu yüzden Beşiktaş'ı tercih ettim. Bu sene çok iyi olduklarını da gördüm. Şampiyonluk benim kariyerimde iyi bir adım olacak. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde de en iyi şekilde yer alacağına inanıyorum. Şampiyonlar Ligi gibi turnuvalar bir futbolcu için çok önemlidir. Sosa'yı tanıyorum. Kendisiyle karşı karşıya geldik. Beck var. Onun Rusça bildiğini biliyorum. O bana takımı tanıtacaktır. Türkçeyi en yakın zamanda öğreneceğim çünkü burda uzun yıllar kalmayı planlıyorum."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!