comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş transfer haberleri (21 Ocak 2016)

21 Ocak 2016, Perşembe 17:18
Beşiktaş transfer haberleri (21 Ocak 2016)

Beşiktaş ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş'ın kaleci transferinde son durum ne? Tüm detaylar haberimizde.

Beşiktaş Transfer Haberleri -  Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 41 puan ile lider tamamlayan Beşiktaş'ta ara transfer döneminin ana gündemi kaleci transferi oldu. Beşiktaş ile ilgili bugün basında hangi transfer haberleri çıktı? FutbolArena, Beşiktaş transfer haberlerini derledi.


21 Ocak Perşembe Beşiktaş Transfer Haberleri


Beşiktaş Aras Özbiliz'i mi aldı? Beşiktaş Aras Özbiliz'i hangi takıma kiraladı?


Ara transfer döneminde hareketli saatler yaşayan Beşiktaş Aras Özbiliz'i Spartak Moskova'dan aldığı gibi kiralık yolladı.
 
NTV Spor'un haberine göre Beşiktaş yarın İstanbul'a getireceği Aras Özbiliz'i sezon sonuna kadar İspanya'nın Rayo Vallecano kulübüne kiraladı.
 
Beşiktaş KAP açıklamasında "Aras Özbiliz'in transferi ile ilgili olarak Kulübü Spartak Moskova ile görüşmelere başlanmıştır." ifadelerini kullandu.

Beşiktaş'ın transfer görüşmelerine başladığı, Rusya'nın Spartak Moskova takımında forma giyen Ermeni futbolcu Aras Özbiliz, İstanbul'a geldi.
Atatürk Havalimanı'na gelen 25 yaşındaki futbolcuyu siyah-beyazlı kulübün yetkilileri karşıladı.
Basın mensuplarının sorularını yanıtlamayan Aras Özbiliz, kendisini bekleyen araçla havalimanından ayrılarak kulüp binasını gitti.
 

Beşiktaş Alexis Delgado'yu mu transfer etti? Beşiktaş'tan Alexis Delgado açıklaması

 


Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yer alan açıklamada, "Alexis Delgado'nun transferi ile ilgili olarak kulübü Getafe ile görüşmelere başlanmıştır" denildi.
Kariyerinde sadece İspanyol takımlarında forma giyen 30 yaşındaki savunma oyuncusu, daha önce Malaga, Valencia, Sevilla ve Getafe'de oynadı.
 
Bu sezon Getafe'yle La Liga'da 15 maça çıkan Delgado, Real Madrid'e 4-1 kaybettikleri maçta takımın tek golünü kaydetti.

Denys Boyko Beşiktaş'tan ne kadar kazanacak? Denys Boyko'nun maaşı ne kadar?


Beşiktaş sonunda kalecisini buldu. Siyah -beyazlı kulüp Tolga'nın yerine Dnipro'dan Denys Boyko'yu kadrosuna kattı. Geçen yıl UEFA Avrupa Ligi'nde final oynayan Denys Boyko, Tolga Zengin'den daha az para kazanacak
 
3 sezon önce Beşiktaş'a imza atan Tolga Zengin bu sezon Beşiktaş'ta 1,3 milyon Euro garanti ve maç başına 10 bin Euro alıyor. Beşiktaş'ın 4.5 yıllık anlaşma yaptığı Boyko'ya ödeyeceği paraysa daha az. Siyah-beyazlı kulüp henüz resmi açıklamayı yapmadı ancak Boyko, Beşiktaş'tan yıllık yaklaşık 1 milyon Euro garanti para alacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!