comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş transfer haberleri (20 Ocak Çarşamba)

20 Ocak 2016, Çarşamba 17:24
Beşiktaş transfer haberleri (20 Ocak Çarşamba)

Beşiktaş ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş'ın kaleci transferinde son durum ne? Tüm detaylar haberimizde.

Beşiktaş Transfer Haberleri -  Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 41 puan ile lider tamamlayan Beşiktaş'ta ara transfer döneminin ana gündemi kaleci transferi oldu. Beşiktaş ile ilgili bugün basında hangi transfer haberleri çıktı? FutbolArena, Beşiktaş transfer haberlerini derledi.    


20 Ocak Çarşamba Beşiktaş Transfer Haberleri


Denys Boyko Beşiktaş'ta! Boyko ne kadar kazanacak?


Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı ve öğlen saatlerinde İstanbul'a gelen Denys Boyko, KAP'a bildirildi.

Açıklamada  "Denis Boyko'nun transferi ile ilgili olarak Kulübü FC Dnipro ile görüşmelere başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.
Siyah beyazlıların Dnipro ile her konuda anlaşma sağladığı Denys Boyko ile 3.5 yıllık sözleşme imzalanması beklenirken, bonservis bedeli olarak ise Ukrayna kulübüne 3.3 milyon euro ödeyecek. 

Beşiktaş'ın yeni transferi Denys Boyko'nun siyah beyazlılardan ne kadar maaş alacağı belli oldu. Boyko, Beşiktaş'tan yıllık 1 milyon euro alacak. Şampiyonluk primi ise 150 bin euro. 

Beşiktaş stoper Alexis Delgado ile anlaştı


Süper Lig'de ilk yarıyı lider kapatan ve transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta stoper için bir aday daha yazılmaya başlandı.  Kaleci Boyko'yu bitiren Beşiktaş stoper için de Alexis Delgado transferini bitirmek için girişimlerde bulundu.  NTV Spor'un haberine göre, Beşiktaş, Alexis Delgado ile 3.5 yıllığına anlaşmaya vardı.

Alexis Delgado'nun menajerleriyle masaya oturan yönetim bonservis konusunda Getafe ile anlaşırken oyuncuyla da prensip anlaşmasına vardı.  Şenol Güneş'in de onay verdiği Alexis Delgado için yönetimin daha önceden temaslarda bulunduğu ifade edildi.

Beşiktaş'ın Douglas transferinde son durum


Beşiktaş'ın transfer döneminde stoper arayışları devam ederken yönetim Dnipro'da forma giyen Douglas transferini ise henüz rafa kaldırmış değil. 

Beşiktaş yönetimi Dnipro'da forma giyen stoper Douglas transferinde akılcı bir yol izliyor. Transfer döneminin bitmesine hala uzun bir süre olması nedeniyle yönetim fiyat düşürmek amacıyla Douglas transferinde son ana kadar bekleyecek. Dnipro kulübünü Boyko ve Douglas için 8 milyon euro talep ettiğinden Beşiktaş yönetimi Douglas'ı daha ucuz fiyata almak için bekleme kararı aldı. Ancak yönetim bu transferden vazgeçmiş değil. 

Fikret Orman'dan transfer açıklaması! Ersan Gülüm Çin'e mi gidiyor?


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Bakırköy Beşiktaşlılar Derneği'nin açılışında transfer çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın Getafe'den transfer ettiği iddia edilen Delgado hakkında konuşan Fikret Orman, "Stoper transferinde Alexis'ten haberim yok benim. Her şeyi KAP'tan söylüyoruz. Şu an söyleyeceğimiz bir şey yok" dedi

Çin Ligi'nden talipleri olan Ersan Gülüm'ün transferi hakkında da açıklamalarda bulunan Orman, "Ersan Gülüm'ü satmıyoruz" diye konuştu.

Transfer çalışmalarıyla ilgili konuşan Orman, "Zamanımız olsaydı eğer Boyko'yu daha iyi şartlarda alabilirdik. UEFA istiyor diye değil, kendimiz doğru işler yapmanın peşindeyiz. Muhtemelen 3. transfer de olacak." dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!