comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş transfer haberleri (19 Ocak 2016)

19 Ocak 2016, Salı 17:03
Beşiktaş transfer haberleri (19 Ocak 2016)

Beşiktaş ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş'ın kaleci transferinde son durum ne? Tüm detaylar haberimizde.

Beşiktaş Transfer Haberleri -  Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 41 puan ile lider tamamlayan Beşiktaş'ta ara transfer döneminin ana gündemi kaleci transferi oldu. Beşiktaş ile ilgili bugün basında hangi transfer haberleri çıktı? FutbolArena, Beşiktaş transfer haberlerini derledi.  

19 Ocak Salı Beşiktaş Transfer Haberleri


Boyko Beşiktaş'a geliyor mu? Denys Boyko'dan transfer açıklaması

Beşiktaş'ın uzun süredir uğraş verdiği ve her konuda anlaşma sağladığı Dnipro'nun kalecisi Denys Boyko her gün hakkında başka bir haber çıktığı için basını boykot etme kararı aldı ve Avrupa'da transfer dönemi bitene kadar gazetecilere konuşmayacağını açıkladı.
Beşiktaş'ın her konuda anlaştığı Dnipro'nun kalecisi Denys Boyko transfer dönemi boyunca sürekli başka takımlarla ismi geçince basını boykot etme kararı aldı. Hemen hemen her gün başka bir takımla isminin anılmasından rahatsız olan Ukraynalı kaleci Avrupa'da transfer dönemi bitene kadar konuşmayacağını söyledi.   Hatırlanacağı üzere Boyko daha önce yaptığı açıklamada "Beşiktaş'ta oynamak istediğini" ifade etmişti. 


Beşiktaş'ın forveti Mustafa Pektemek Gaziantepspor'a mı gidiyor?


Beşiktaş'ta bu sezon yeteri kadar forma şansı bulamayan ve bir dönem takımdan ayrılmayı kafasına koyan Mustafa Pektemek'e Gaziantepspor'un talip olduğu öne sürüldü.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Muhammet Demir'in Trabzonspor'a gitmesi konusunda el sıkışan, işi resmiyete dökülmesini bekleyen Gaziantepspor bir yandan da forvet arayışlarına başladı.  Kırmızı-Siyahlılar, gol yollarındaki problemi kiralık bir oyuncuyla çözmeyi planlarken Beşiktaş'ta forma şansı bulmakta zorlanan Mustafa Pektemek listeye alındı.  Kulüpler arasında yapılacak görüşmenin ardından oyuncu da yoklanacak ve transferde yol haritası belirlenecek.

Beşiktaş, stoper Gum'u mu transfer ediyor?


Kaleci ve stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta, ismi daha öncelerde de gündeme gelen Gum'la ismi yeniden dillendirilmeye başkandu. Fluminense'de oynayan deneyimli stoper ile ilgili menajer Jorge Moraes, önemli bir açıklama yaptı.

Jorga Moraes, “Gum'un ayrılma durumu var. Bu ayrılık ne zaman olur bilmiyorum. Çünkü her an böyle bir durum gerçekleşebilir. Beşiktaş'ın bir ilgisi var. Beşiktaş ile anlaşma olursa hemen gidecek” ifadelerini kullandı.

Salvatore Sirigu Beşiktaş'a mı geliyor? Sirigu'dan transfer açıklaması


Ara transfer döneminde kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta bir diğer aday da Paris Saint Germen'in yedek kalecisi Salvatore Sirigu oldu.

Fransız basınına konuşan Beşiktaş'ın gündemindeki kaleci Salvotore Sirigu kulüpten ayrılıp ayrılmayacağı konusunda açıklamalarda bulundu. Paris Saint Germen Teknik Direktöörü Laurent Blanc'ın gitmekte serbest olduğunu belirttiği Sirigu, teklifleri açık etmeden genel ifadeler kullandı:

"Menajerimle gelen transfer tekliflerini değerlendirdik ancak hiçbirini değerlendirmeyi düşünmüyorum çünkü tatmin edici değiller. Paris Saint Germen'den ayrılabilmem için beni ikilemde bırakabilecek bir teklif gelmesi lazım. Burada iyi anılarım var. Arkamda bırakıp gitmek benim için zor bir karar olur."

Ersan Gülüm Çin'e mi transfer oluyor?


Ara transfer döneminde Türkiye'yi radara alan Çin kulübü Shanghai Shenhua'nın Burak Yılmaz ve Ersan Gülüm'ün peşinde olduğu iddia edildi.  Sporcope sitesine özel röportaj vererek Hilmi Sever'in sorularını yanıtlayan Shanghai Shenhua Başkanı Bruce Zhou, Galatasaray'dan Burak Yılmaz ve Beşiktaş'tan Ersan Gülüm hakkında flaş transfer açıklamalarında bulundu.

Mersin İdmanyurdu maçındaki kar engeli nedeniyle Ersan Gülüm'ü izleyemeyen Shanghai Shenhua Başkanı Bruce Zhou bu iddialar hakkında ise "Beşiktaş'a Ersan için 5 milyon Euro teklif ettiğimiz de yalan. Henüz resmi bir teklif yok. Çok bahsedildi ve takımımıza güç katacak bir oyuncu olduğunu gördüm. Ersan'ı istiyoruz ama şartların daha da olgunlaşması lazım. Ersan'ın Avustralya pasaportu nedeniyle Çin'de yabancı sayılmaması çok cazip." ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!