comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş transfer haberleri (18 Ocak 2016)

18 Ocak 2016, Pazartesi 17:18
Beşiktaş transfer haberleri (18 Ocak 2016)

Beşiktaş ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş'ın kaleci transferinde son durum ne? Tüm detaylar haberimizde.

Beşiktaş Transfer Haberleri -  Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 41 puan ile lider tamamlayan Beşiktaş'ta ara transfer döneminin ana gündemi kaleci transferi oldu. Beşiktaş ile ilgili bugün basında hangi transfer haberleri çıktı? FutbolArena, Beşiktaş transfer haberlerini derledi.
 

18 Ocak Pazartesi Beşiktaş Transfer Haberleri


Beşiktaş Hatem Ben Arfa'yı mı alıyor?


Fransız basınından Footmercato'nun haberine göre Beşiktaş, Nice'in Fransız yıldızı Hatem Ben Arfa'yı transfer etmek için girişimde bulundu. 
 
Son olarak Newcastle United ve Hull City formalarını giydikten sonra Nice'e transfer olan ve adeta yeniden doğan yıldız kanat oyuncusu Hatem Ben Arfa, ilk devredeki üstün performansının ardından Beşiktaş'ın ilgisini çekti. 
 
Habere göre Beşiktaş yöneticileri, Nice'in kulüp yetkilileriyle görüşmek için Fransa'ya geldi ancak Fransız ekibi oyuncuyu sezon sonuna kadar bırakmak istemediklerini ifade etti. 

Beşiktaş Asbaşkanı Ahmet Nur Çebi'den transfer açıklaması


Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, kar yağışı sebebiyle ertelenen Mersin İdmanyurdu maçının ardından açıklamalarda bulundu.
 
Ahmet Nur Çebi, maçın ertelenmesinde Mersin İdmanyurdu cephesinin de etkili olduğunu belirterek, "Mersin İdmanyurdu yöneticileri yarın hava şartları daha kötü olacağından burada belirsiz süre kalmak istemedi, biz de anlayış gösterdik" dedi.
 
Ahmet Nur Çebi, kaleci transferi konusuna da açıklık getirerek, 3. bir kaleciye ihtiyacımız var. Bu durum Tolga Zengin'in bu durumdan rahatsız olacağını sanmıyorum. Bu zaten olması gereken bir süreç" dedi.
 

Beşiktaş, Stefan Savic'i mi transfer ediyor?


Beşiktaş'ın kaleci ve stoper transferi için çalışmaları sürüyor. Siyah beyazlı takım savunmaya Douglas Silva'yı düşünürken bugün ortaya yeni bir isim atıldı. Beşiktaş'ın Atletico Madrid'den Stefan Savic ile ilgilendiği ifade edildi.
 
Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Dnipro'nun başarılı kalecisi Boyko ve Brezilyalı stoperi Douglas'ı renklerine bağlamaya çok yaklaşan Beşiktaş'ın, Atletico Madrid forması giyen Karadağlı savunmacı Stefan Savic'i de gündemine aldığı ortaya çıktı. Douglas konusunda aceleci davranmama kararı alan siyah-beyazlıların, menajerlerin teklif ettiği isimleri incelemeye devam ettiği aktarıldı.
 
Kulüpten sızan bilgilere göre Douglas'ı bekleten Beşiktaş'ın, Atletico Madrid'in sezon başında 25 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fiorentina'dan kadrosuna kattığı 25 yaşındaki Savic'le ciddi olarak ilgilendiği belirtildi. Karadağlı oyuncuyu 21 yaşında Manchester City'de oynadığı dönemlerde bile takip eden siyah-beyazlılar, Savic'in tekrar gündeme gelmesi nedeniyle stoper transferinde beklemeye geçti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!