comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş yıldız futbolcuyu istedi!

17 Ocak 2016, Pazar 18:07
Beşiktaş yıldız futbolcuyu istedi!

Beşiktaş'ın formda Fransız yıldız Hatem Ben Arfa'yı istediği iddia edildi. 

Beşiktaş Transfer Haberleri - Fransız basınından Footmercato'nun haberine göre Beşiktaş, Nice'in Fransız yıldızı Hatem Ben Arfa'yı transfer etmek için girişimde bulundu. 

Son olarak Newcastle United ve Hull City formalarını giydikten sonra Nice'e transfer olan ve adeta yeniden doğan yıldız kanat oyuncusu Hatem Ben Arfa, ilk devredeki üstün performansının ardından Beşiktaş'ın ilgisini çekti. 
Habere göre Beşiktaş yöneticileri, Nice'in kulüp yetkilileriyle görüşmek için Fransa'ya geldi ancak Fransız ekibi oyuncuyu sezon sonuna kadar bırakmak istemediklerini ifade etti. 


Hatem Ben Arfa kimdir? Kaç yaşındadır?


7 Mart 1987 doğumlu Hatem Ben Arfa, Lyon alt yapısından yetişti ve 21 yaşında 12 milyon Euro karşılığında Marsilya'ya transfer oldu. 2011'de 6 milyon Euro'ya Newcastle United'a transfer olan Ben Arfa burada yeniden doğdu ve mükemmel performanslar göstermesine rağmen yine kilo sorunları yaşadı ve Hull City'e kiralandı. Hull City'de de eski günlerine dönemeyen Ben Arfa'nın sözleşmesi fesh edildi. Bir süre kulüpsüz kalan Ben Arfa bu sezon başında Fransa'ya döndü ve Nice kulübünde yine kendisini buldu. 20 lig maçında 9 gol 2 asist yapan kanat oyuncusu tekrar devlerin ilgisini çekmeye başladı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!