comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş transfer haberleri - 17 Ocak Pazar

17 Ocak 2016, Pazar 17:04
Beşiktaş transfer haberleri - 17 Ocak Pazar

Beşiktaş ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş'ın kaleci transferinde son durum ne? Tüm detaylar haberimizde.

Beşiktaş Transfer Haberleri -  Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 41 puan ile lider tamamlayan Beşiktaş'ta ara transfer döneminin ana gündemi kaleci transferi oldu. Beşiktaş ile ilgili bugün basında hangi transfer haberleri çıktı? FutbolArena, Beşiktaş transfer haberlerini derledi.

17 Ocak Pazar Beşiktaş Transfer Haberleri


Denys Boyko ve Douglas Beşiktaş'ta


Beşiktaş kulübü uzun süredir büyük uğraş verdiği Dnipro'nun kalecisi Denys Boyko ve stoperi Douglas transferinde mutlu sona çok yakın. Ukrayna kulübüyle uzun süreden beri devam eden pazarlıklarda siyah beyazlı yönetim son aşamaya geldi. 
 
Beşiktaş yönetimi Boyko ve Douglas transferleri için 6 milyon euro'dan kapıyı açtı. Dnipro ise 10 milyon euro isteyince geri adım atıldı. Ancak diğer kaleci transferlerinde de istediği sonucu alamayan Beşiktaş'ta Franco'nun da ayrılmasından sonra gözler yeniden Boyko ve Douglas'a çevrildi. Beşiktaş yönetimi önce 7 milyon euro'ya çıkardığı teklife yine hayır cevabını alınca 8 milyon önerdi ve sözlü anlaşma gerçekleşti. Bu iki transfer sadece imzaya kaldı. Boyko'yu Dinamo Kiev'in, Douglas'ı da Stuttgart'ın istemesi üzerine Dnipro yönetimi zorluk çıkardı fakat oyuncuların da Beşiktaş'a gitmek istemesi Dnipro'nun 8 milyon euro'ya ikna olmasını sağladı. 

Beşiktaş'ta Gum sürprizi


Beşiktaş yönetimi transferde sağlam adım atmayı planlıyor. Boyko ve Douglas'ta sona yaklaşan siyah beyazlılar işi bir yandan da sıkı tutuyor. Beşiktaş'ın B planı olarak görünen Fluminense'nin 30 yaşındaki stoperi Gum'un menajeri Jorge Moraes'ten Beşiktaş'la ilgili çarpıcı bir açıklama geldi. 
 
Fluminense'de forma giyen 30 yaşındaki stoper Gum'un menajeri Jorge Moraes Brezilya'da bir radyo kanalına yaptığı açıklamada "Gum her an buradan ayrılabilir çünkü Beşiktaş'tan teklif var ve biz anlaştık. Şu an kulüplerin anlaşmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı. Beşiktaş yönetiminin de bu transferi yedekte beklettiği ifade ediliyor. 


Ersan Gülüm Beşiktaş'tan ayrılıyor mu?

 

Beşiktaş ile Shanghai Shenhua dün Ersan Gülüm için tekrar masaya oturdu. Ersan Gülüm ile yıllığı 3 milyon Euro'dan 3 yıllık anlaşma yapan Çin kulübü, Beşiktaş'ı ikna etmeye çalışıyor.
 
Ersan için 6 milyon Euro talep eden Beşiktaş'a 4 milyon Euro verdi. Kulüp kaynakları pazarlığın devam ettiğini ve transferin 5 milyon Euro'ya bitebileceğini ifade ettiler.
 
Çin'e gitmek isteyen Ersan Gülüm'e Şenol Güneş izin verdi. Güneş, “Ersan gitmek istiyorsa yapacağım bir şey yok ama 2 stoper isterim” dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!