comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ın stoper transferindeki B planı Fluminense'den Gum

17 Ocak 2016, Pazar 13:41
Beşiktaş'ın stoper transferindeki B planı Fluminense'den Gum

Boyko ve Douglas transferlerinde sona yaklaşan Beşiktaş'ın B planı da hazır. Fluminense forması giyen stoper Gum'un menajerinden konuyla ilgili flaş bir açıklama geldi.  

Beşiktaş Transfer Haberleri - Beşiktaş yönetimi transferde sağlam adım atmayı planlıyor. Boyko ve Douglas'ta sona yaklaşan siyah beyazlılar işi bir yandan da sıkı tutuyor. Beşiktaş'ın B planı olarak görünen Fluminense'nin 30 yaşındaki stoperi Gum'un menajeri Jorge Moraes'ten Beşiktaş'la ilgili çarpıcı bir açıklama geldi. 


Beşiktaş'ın Fluminense'den Gum transferi - Gum'un menajeri açıkladı: "Biz Beşiktaş'la anlaştık"


Fluminense'de forma giyen 30 yaşındaki stoper Gum'un menajeri Jorge Moraes Brezilya'da bir radyo kanalına yaptığı açıklamada "Gum her an buradan ayrılabilir çünkü Beşiktaş'tan teklif var ve biz anlaştık. Şu an kulüplerin anlaşmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı. Beşiktaş yönetiminin de bu transferi yedekte beklettiği ifade ediliyor. 


Fluminense'nin stoperi Gum kimdir?


2009 yılında Ponte Preta'tan Fluminense'ye transfer olan ve 6 yıldır burada forma giyen, tam adıyla Wellington Pereira Rodrigues olan Fluminense'nin stoperi Gum 30 yaşında. Geçtiğimiz sezon Brezilya Ligi'nde 29 maçta oynadı ve Fluminense'nin savunmadaki vazgeçilmez isimlerinden biri oldu. 



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!