comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş Transfer Haberleri - 15 Ocak Cuma

15 Ocak 2016, Cuma 17:05
Beşiktaş Transfer Haberleri - 15 Ocak Cuma

Beşiktaş ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş'ın kaleci transferinde son durum ne? Tüm detaylar haberimizde.

Beşiktaş Transfer Haberleri -  Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 41 puan ile lider tamamlayan Beşiktaş'ta ara transfer döneminin ana gündemi kaleci transferi oldu. Beşiktaş ile ilgili bugün basında hangi transfer haberleri çıktı? FutbolArena, Beşiktaş transfer haberlerini derledi.


Beşiktaş kaleye kimi transfer edecek?
 

 
İki oyuncuyu transfer etmek isteyen Beşiktaş, günlerdir Ukrayna kulübünün fiyat kırmasını bekliyor. 
 
Son olarak iki oyuncu için 6 milyon Euro'yu gözden çıkaran Beşiktaş, teklifini 7 milyon Euro'ya çıkardı.İki oyuncu için 10.5 milyon Euro isteyen Dnipro'nun ise indirime gitti ancak arada yine de 2 milyon Euro fark var. Dnipro'nun Beşiktaş'tan istediği para 9 milyon Euro.
 
Israrla Boyko'yu almak isteyen Beşiktaş bu süre içinde Mandanda başta olmak üzere çok sayıda kaleciyle temasa geçti. Mandanda, Marsilya'da kalınca Beşiktaş, Corintias kalesini koruyan Cassio'ya gitti. Oyuncuyla ve Brezilya kulübüyle anlaşma noktasına gelen siyah-beyazlılar Boyko ısrarı nedeniyle oyuncuyu ikinci plada tutuyor.

 

Pedro Franco, San Lorenzo'ya transfer oldu mu?

 
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Pedro Franco ile yollarını ayırdı.
 
Beşiktaş, Kolombiyalı stoperi Pedro Franco'nun sezon sonuna kadar San Lorenzo'ya kiralandığını KAP'a bildirdi.
 
İşte Beşiktaş'ın açıklaması;
 
"Profesyonel futbol takımı oyuncumuz Pedro Franco, 2015-2016 sezonu sonuna kadar Arjantin'in San Lorenzo Kulübü'ne ( 2.000.000 Avro satınalma opsiyonuyla ) kiralanmıştır."

 

Boyko Beşiktaş'a gelecek mi?

 
Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Denys Boyko ve Douglas Silva hakkında Dnipro'nun hocası Miron Markevich açıklamalarda bulundu. Lig TV'ye konuşan Markevich, "Kulüpler arasında anlaşma olursa ben de sevinirim" dedi.
 
Antalya'da kamp yaptıkları otelde açıklamalarda bulunan deneyimli teknik adam, "İki takım anlaşırsa ben de sevinirim. Boyko, Beşiktaş'a gider ve Beşiktaş'ın şampiyon olmasını sağlarsa sevinirim. Bildiğim kadarıyla Douglas ile Stuttgart da ilgileniyor. Ancak yine de iki takım arasında olan bir şey" diye konuştu.
 

 

Beşiktaş kaleci transferinde ne durumda? Denys Boyko, Beşiktaş'a gelecek mi? Beşiktaş'a Victor Valdes mi gelecek?

 
Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Erol Kaynar, Beşiktaş'ın transfer çalışmalarına ilişkin önemli açıklamalar yaptı.
 
Beşiktaş'ın transfer edeceği kalecinin Tolga'dan formayı alması gerektiğini söyleyen Erol Kaynar, transfer iddialarına açıklık getirdi.
 
Radyospor'a konuşan Erol Kaynar, "Victor Valdes yeniden gündeme geldi. Fakat şu an ilk tercih Boyko. Oyuncu gelmek istiyor. Kulübüyle anlaşma olursa bu iş bitecek. Stoper konusu için Serdar Taşçı'nın gündeme geldiğini biliyorum. Sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer gerçekleşebilir" ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!