comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Dinamo Moskova'nın kalecisi Gabulov, Beşiktaş'a transfer olacak iddiası

12 Ocak 2016, Salı 19:11
Dinamo Moskova'nın kalecisi Gabulov, Beşiktaş'a transfer olacak iddiası

Rus basınında Sport Express Gazetesi kaleci transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'la ilgili önemli bir iddia ortaya attı.  

Beşiktaş Transfer Haberleri - Kaleci transferinde çalışmalarını sürdüren ve Corinthians'ın file bekçisi Cassio'nun gündemde olduğu bu dönemde Beşiktaş için bir başka iddia Rus basınından geldi. 


Beşiktaş kaleci transferi - Vladimir Gabulov, Beşiktaş'a transfer olacak iddiası


Rus Sport Express Gazetesi Dinamo Moskova'nın 32 yaşındaki kalecisi Vladimir Gabulov'un Beşiktaş'a transfer olabileceğini yazdı. Dinamo Moskova'daki ekonomik krizden dolayı bazı oyuncuların mutsuz olduğu ve bunların başında da kaleci Gabulov'un geldiği ifade edilirken, 32 yaşındaki file bekçisinin sezon sonu sözleşmesi bitiyor.

Vladimir Gabulov kimdir?


2007 yılında Rus milli takımına seçilen ve bu dönemde Dinamo Moskova'daki başaırlı performansın ardından Hiddink'in çalıştırdığı Anzhi'ye transfer olan Vladimir Gabulov tekrar eski kulübü Dinamo Moskova'ya geri döndü ve 2013 yılından beri burada forma giyiyor. Ligde Dinamo Moskova'nın oynadığı 18 maçın tamamında görev alan Gabulov kalesinde 25 gol gördü. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!