comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş transfer haberleri - 11 Ocak Pazartesi

11 Ocak 2016, Pazartesi 17:29
Beşiktaş transfer haberleri - 11 Ocak Pazartesi

Beşiktaş ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş'ın kaleci transferinde son durum ne? Tüm detaylar haberimizde.

Beşiktaş Transfer Haberleri - Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 41 puan ile lider tamamlayan Beşiktaş'ta ara transfer döneminin ana gündemi kaleci transferi oldu. Beşiktaş ile ilgili bugün basında hangi transfer haberleri çıktı? FutbolArena, Beşiktaş transfer haberlerini derledi.
 
Cassio, Denys Boyko, David Ospina, Neto gibi kaleci adayları bulunan Beşiktaş'ta bugün de sıcak gelişmeler yaşandı.
 

11 Ocak Pazartesi Beşiktaş Transfer Haberleri


Beşiktaş Cassio'yu aldı mı?


Lance Spor Gazetesi'nin haberine göre; Corinthians kulübü Beşiktaş'ın 3 milyon euro bonservis teklifini kabul etti. Kaleci Cassio'nun önümüzdeki günlerde Beşiktaş kampına katılacağı ve resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi. 
 
Ülkenin saygın gazetelerinden Globoesporte'nin haberine göre ise, siyah beyazlılar Cassio'nun bonservisi için Corinthians'a yaklaşık 3.3 milyon Euro teklif etti. Bugün itibariyle Brezilya ekibinin teklifi kabul ettiği ve resmi açıklamanın Çarşamba gününden önce yapılacağı ifade edildi. Çarşamba günü bir turnuva kapsamında ABD'ye gidecek olan Corinthians kulübü öncesinde bu transferi resmiyete dökecek. Beşiktaş, Cassio ile geçtiğimiz hafta ücret konusunda anlaşmaya varmıştı.
 

Beşiktaş, Henri Bedimo'yu transfer mi ediyor?

 

Kaleci ve stoper transferi yapmak isteyen Beşiktaş için Fransa'dan sürpriz bir iddia geldi. Siyah-beyazlı takımın Lyon forması giyen sol bek Henri Bedimo ile ilgilendiği öne sürüldü.
 
Fransızların saygın gazetesi L'Equipe'in haberine göre; 31 yaşındaki futbolcu için Beşiktaş dışında West Bromwich ve Milan'ın istekli olduğu belirtildi.
 
 

Gökhan İnler Beşiktaş'a mı geliyor?

 

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta sürpriz bir isim gündeme geldi.
 
Blick gazetesi Leicester City'de yedek kulübesine hapsolan Gökhan İnler'i Beşiktaş'ın istediğini yazdı.
 
Gazete oyuncuyu Aston Villa ve Schalke 04'ün de istediğini yazarken Gökhan İnler'İn Beşiktaş'a sıcak baktığını öne sürdü.
 
31 yaşındaki oyuncu Leicester City'de 5'i Premier Lig olmak üzere sadece 9 maçta forma giydi.
 
 

Beşiktaş, Lamie Sane'yi transfer edecek mi?

 

Fransız basınında yer alan habere göre, Beşiktaş, Bordeaux'nun Senegalli stoperi Lamine Sane ile yakından ilgileniyor.
 
L'Equipe gazetesi, Sane'nin Beşiktaş ile görüştüğünü ve bunun doğrulandığını açıkladı.
 
2009'dan beri Bordeaux takımının formasını giyen Lamine Sane'nin takımda mutsuz olduğu ve ayrılabileceği iddia ediliyor.
 
 

Beşiktaş'ın Douglas ve Boyko transferlerinde son durum 

 

Bugün Gazetesi'nin haberine göre; Transfer çalışmalarını yürüten Beşiktaş'ın Ukrayna ekibi Dnipro ile kalecileri Boyko ve stoperleri Douglas için de temaslarını sürdürdüğü kaydedildi.
 
Dnipro kanadı her iki oyuncu için 10 milyon euroluk bonservis belirlerken Siyah-Beyazlılar'ın 6 milyon euroluk teklifinde ısrarcı olduğu ifade edildi. Ukraynalı yetkililerin ise fiyattan geri adam atmak üzere olduğu belirtildi.
 

Ramon Motta Antalyaspor'a mı gitti?

 

Beşiktaş, kadroda düşünülmeyen ve Antalyaspor ile anlaşan Ramon Motta ile karşılıklı anlaşarak sözleşmenin feshedildiğini açıkladı.
 
Beşiktaş'ın resmi açıklamasında "Profesyonel futbolcumuz Ramon de Moraes Motta'nın sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak fesih edilmiştir." ifadeleri kullanıldı.
 
 

Pedro Franco, San Lorenzo ile anlaştı mı?

 

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kadroda düşünmediği oyunculardan biri olan Pedro Franco'ya Arjantin'den talip çıktı. Kolombiyalı futbolcu için San Lorenzo'nun teklif yaptığı öne sürüldü.
 
Arjantin basınında çıkan habere göre; San Lorenzo'nun 24 yaşındaki futbolcuyu 1.8 milyon Dolar satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralamak istediğini yazdı. Siyah-beyazlı kulübün bu teklife olumlu yanıt vermesi bekleniyor.
 

Ricardo Quaresma, Beşiktaş'tan gidecek mi?

 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Başkan Fikret Orman'la görüşen yıldız oyuncu, "Başkanım, burada olduğum için çok mutluyum. Kızım da burada doğdu. Kariyerime Beşiktaş'ta son vermeyi planlıyorum. Ayrılmak gibi bir düşüncem kesinlikle yok. Her gün başka bir kulübün benimle ilgilendiği bana soruluyor ama ben ne Sporting'le ne de başka bir kulüple görüşmedim" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!