comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Pedro Franco, San Lorenzo'ya mı gidiyor?

12 Ocak 2016, Salı 23:03
Pedro Franco, San Lorenzo'ya mı gidiyor?

Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen isimlerden biri olan Pedro Franco'ya San Lorenzo'nun talip olduğu iddia edildi.

Beşiktaş Transfer Haberleri - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kadroda düşünmediği oyunculardan biri olan Pedro Franco'ya Arjantin'den talip çıktı. Kolombiyalı futbolcu için San Lorenzo'nun teklif yaptığı öne sürüldü.

Pedro Franco, San Lorenzo ile anlaştı mı?


Arjantin basınında çıkan habere göre; San Lorenzo'nun 24 yaşındaki futbolcuyu 1.8 milyon Dolar satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralamak istediğini yazdı. Siyah-beyazlı kulübün bu teklife olumlu yanıt vermesi bekleniyor.


San Lorenzo Teknik Direktörü Pablo Guede'den Pedro Franco açıklaması

Arjantin Kulübü San Lorenzo'da bu sezon teknik direktörlük görevine getirilen Pablo Guede, Beşiktaş'ta fazla forma şansı bulamayan Pedro Franco'ya övgüler yağdırdığını ve Kolombiyalı stoperle ilgilendiklerini açıkladı. Arjantin basınına konuşan Pablo Guede "Pedro, Yepes ve Cordoba karışımı bir oyuncu. Ayaklarına hakim ve oldukça kaliteli. Onunla ilgilendiğimiz doğru" açıklamasını yaptı. 

Pedro Franco'nun Beşiktaş kariyeri


2013 yılında Millonarios takımından 2.4 milyon Euro bonservis bedeliyle Beşiktaş'a transfer olan Pedro Franco, 59 kez siyah-beyazlı formayı giydi ve 1 gol kaydetti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!