comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş transfer haberleri - 10 Ocak Pazar

10 Ocak 2016, Pazar 18:01
Beşiktaş transfer haberleri - 10 Ocak Pazar

Beşiktaş ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş'ın kaleci transferinde son durum ne? Tüm detaylar haberimizde.

Beşiktaş Transfer Haberleri - Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 41 puan ile lider tamamlayan Beşiktaş'ta ara transfer döneminin tek gündemi kaleci transferi oldu. Beşiktaş ile ilgili bugün basında hangi transfer haberleri çıktı? FutbolArena, Beşiktaş transfer haberlerini derledi.
 
Cassio, Denys Boyko, David Ospina, Neto gibi kaleci adayları bulunan Beşiktaş'ta bugün de sıcak gelişmeler yaşandı.
 

10 Ocak Pazar Beşiktaş Transfer Haberleri 

 

Metin Albayrak'tan transfer açıklaması

 

 
Metin Albayrak, teknik direktör Şenol Güneş'in, kaleci ve stoper transferi isteği doğrultusunda çalışmaları sürdürdüklerini dile getirdi.
 
Bir transfer politikaları olduğuna dikkati çeken Albayrak, "Devre arasında hocamızın tespit ettiği bölgeler için görüştüğümüz oyuncular var. Çok kısa bir dönemde iki bölgeye takviye yapmayı istiyoruz" ifadelerini kullandı.
 
 

Beşiktaş'ın kaleci Cassio transferinde son durum

 

Kaleci transferini bitirmek isteyen Beşiktaş, Cassio konusunda büyük yol aldı. Brezilya basınında çıkan haberlere göre siyah beyazlılar, hem oyuncu hem de Corinthians ile anlaşmaya vardı.
 
Önceki gün bu gelişmeyi duyuran Brezilya medyasından bugün yeni bir iddia geldi. 28 yaşındaki file bekçisinin kulübüyle görüşerek Beşiktaş'a transfer olmak istediğini söylediği belirtildi. Corinthians'ın transfere onay vermesini isteyen Cassio'nun Beşiktaş'ta forma giymek istediği belirtildi.
 

Neto Beşiktaş'a geliyor mu?

 

Kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Juventus'un Brezilyalı file bekçisi Neto için İtalyan kulübünün kapısını çaldı. Bu sezon Juventus formasıyla Serie A'da sadece 1 maça çıkan ve fazla forma şansı bulamayan Neto için hem kiralama, hem de satın alma formülüyle teklifte bulunan siyah beyazlılar red cevabı aldı.
 
İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre; Juventus kulübü Beşiktaş'ın kaleci Neto için kiralama teklifini de kabul etmediğini siyah beyazlı yönetime bildirdi. Dolayısıyla bu transfer Beşiktaş için başlamadan sona erdi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!