comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Şenol Güneş'ten transfer açıklaması

08 Ocak 2016, Cuma 14:27
Şenol Güneş'ten transfer açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımın kamp yaptığı Antalya'da basın mensuplarının karşısına çıktı.

FutbolArena - Beşiktaş'ın tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş, transfer çalışmaları ve takımın son durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Takıma 2 takviye yapmak istediklerini ifade eden Şenol Güneş, bu yönde çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Şenol Güneş'in açıklamaları;
"Transfer için 2 bölgeye takviye raporu verdik. Beklentimiz var, bekliyoruz. İlk yarıyı lider bitirdik ama daha işimiz bitmedi. Evet biz ve Fenerbahçe avantajlı ama diğer takımlar da güçlü. Biz ilk yarıyı nasıl 11 puan önde bitirdiysek, bunun tersi ikinci yarıda da olabilir. Avantajlıyız ama hiçbir şey bitmedi. Mario Gomez hırslı çalışıyor, gayet iyi durumda. Rhodolfo jetlag olarak geleceği için onu dinlendireceğim. 

Her oyuncu kenara gelirken üzülür. Fakat bu durum takıma olumsuz yansırsa orada müdahale ederiz. Buna izin vermeyiz. Verim alamadığım oyuncuyu kenara alırım. Önce oynadım, sonra oynadım düşüncesi önemli değil. Ne verdiğin önemlidir. Quaresma'nın 'neden hep ben çıkıyorum' dememesi lazım. 11'de oynuyorsun ki çıkıyorsun. 11'de olmazsan çıkmazsın. 

Mario Gomez Almanya'nın, Cenk Tosun Türkiye'nin en iyi forveti olacak. Mustafa Pektemek'ten de memnunum. İyi çalışıyor. Onun da gitmesini istemiyorum.

Çağlar Söyüncü takip ettiğimiz, beğendiğimiz bir oyuncu. Ama inanılmaz rakamlar isteniyor. Yapmayın allah aşkına. 6 milyon Euro eder mi etmez mi bilmiyorum. Kulübü bilir. Biz almaya mecbur değiliz, o da gelmeye mecbur değil."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!