comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Fikret Orman'dan Şenol Güneş'e transfer sözü

08 Ocak 2016, Cuma 11:37
Fikret Orman'dan Şenol Güneş'e transfer sözü

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, transfer çalışmaları hakkında teknik direktör Şenol Güneş ile görüştü.

FutbolArena - Beşiktaş'ta transferde yaşanan belirsizlik teknik direktör Şenol Güneş'i huzursuz etti. Başkan Fikret Orman ile görüşen deneyimli teknik adam bir an evvel transferlerin bitmesini istedi.


Beşiktaş'ın transferlerinde son durum


Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Güneş'e gerekli takviyeler için teminat veren Başkan Fikret Orman, “Bana güven hocam. İşleri bizzat yakından yürütüyorum. Yapmış olmak için, günü kurtarmak adına oyuncu almayacağız” dedi.

‘Neden bu kadar geç kaldık'
Kaleci ve sol bek takviyelerinin kampa yetişmemesinden rahatsızlık duyan Şenol Güneş, “Transferde neden bu kadar geç kalıyoruz? Göndereceğimiz oyuncularda sorun yaşıyoruz, kadro şişkinliğininin önüne henüz geçemedik. Alınacaklarda ise henüz net bir aşama kaydedemedik. Çok yakında kupa mesaisi başlayacak. Bir an önce rotamızı belirlememiz gerekiyor” diyerek Başkan Fikret Orman'a şikayetlerini bildirdi.

‘İşimizi zorlaştırıyorlar'

İkilinin gerçekleştirdiği toplantının bir numaralı gündemi kaleci ve sol bek transferi olurken, listede bulunan isimler son kez gözden geçirildi. Başkan Fikret Orman, Güneş'ten kısa bir süre isterken, transferlerde birkaç gün içinde somut adımlar atılacağını belirtti. Orman, “Piyasayı sen de çok iyi biliyorsun. Sona geldiğimiz oyuncuların kulüpleri fiyat yükselterek işimizi zorlaştırıyor. Alternatiflerimiz oldukça fazla. Çok yakında iki mevkiide de istediğimiz takviyeyi gerçekleştireceğiz. Yeni oyuncularımız hemen kampa dahil olacak” diyerek Şenol Güneş'in transferle ilgili kaygısına son noktayı koydu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!