comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Kuddusi Müftüoğlu'ndan önemli açıklamalar

07 Ocak 2016, Perşembe 14:44
Kuddusi Müftüoğlu'ndan önemli açıklamalar

MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, ligin ikinci yarısında hakemlerin kora kor mücadeleye izin vereceklerini ve basit faul çalmayacaklarını söyledi.

FutbolArena - MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, Antalya'da düzenlenen MHK Kış Semineri'nde ligin ikinci yarısına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.


Kuddusi Müftüoğlu neler söyledi?


Avrupa'da en fazla faul yapılan ülkenin Türkiye olduğunu söyleyen Müftüoğlu, "Dünyanın her yerinde hakem hataları oluyor. Bizde de oluyor, olacak. Seminerde bunları değerlendireceğiz."
 
" Hakem hataları sayısı geçen sezon yapılan hakem hataları sayısıyla eşit"

"40 metreden takip ettiğiniz pozisyonda 10 santimlik ofsaytı net olarak görebilmeniz mümkün mü? Malzememiz insan. Bir taç atışı kararının doğru olup olmadığı programlarda saatlerce tartışılıyor. Bir hakem anlık karar veriyor. Geçtiğimiz sezonla bu sezon yapılan hakem hatalarının sayısı aynı. Sadece bu sezon hatalar oluyor gibi bir algı var"


MHK, Uilenberg ile yolları ayıracak mı?

 
"Ligin ikinci yarısında kora kor mücadeleye izin vereceğiz. Basit faul verilmeyecek artık. Bu yılın sonunda Uilenberg ile yollarımızı ayıracağız. Kendisine şükran borçluyuz. Türk hakemliğine çok katkı sağladı"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!