comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş transfer haberleri - 6 Ocak Çarşamba

07 Ocak 2016, Perşembe 00:25
Beşiktaş transfer haberleri - 6 Ocak Çarşamba

Beşiktaş ile igili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş'ın kaleci transferinde son durum ne? Tüm detaylar haberimizde.

Beşiktaş Transfer Haberleri - Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 41 puan ile lider tamamlayan Beşiktaş'ta ara transfer döneminin tek gündemi kaleci transferi oldu. Beşiktaş ile ilgili bugün basında hangi transfer haberleri çıktı? FutbolArena, Beşiktaş transfer haberlerini derledi.

Denys Boyko, Steve Mandanda, Jasper Cillessen gibi kaleci adayları bulunan Beşiktaş'ta bugün de sıcak gelişmeler yaşandı.

6 Ocak Çarşamba Beşiktaş Transfer Haberleri

 


Beşiktaş kaleci Cassio'yu mu transfer etti?


Brezilya basınından Esportes sitesinin haberine göre Beşiktaş, Corinthians'ın kalecisi Cassio ile yaptığı transfer görüşmelerinde imza noktasına geldi.
 
Casio'nun bundan sonraki kariyerini Beşiktaş'ta sürdüreceğinin ifade edildiği haberde, transferin an meselesi olduğu öne sürüldü.

Mandanda Beşiktaş'a geliyor mu? Marsilya başkanından Mandanda açıklaması


Beşiktaş'ın kaleci transferi için uzun süredir uğraş verdiği Marsilya'nın file bekçisi Mandanda için Fransız ekibinin kulüp başkanı Vicent Labrune RMC Sport'a konuyla ilgili kesin bir açıklama yaptı. Labrune: "En iyi oyuncularımızla yolları ayırmayacağız. Mandanda da bizim iyi oyuncularımızdan ve Ocak ayında onu satmayacağız. İki taraf da aynı şekilde düşünüyor. Ayrıca Steve Mandanda kendisine kulüp aramıyor" ifadelerini kullandı. 

Beşiktaş kaç transfer yapacak? Fikret Orman'dan transfer açıklaması


Fikret Orman, "Biz transferde isim zikretmedik. Yapmış olmak için transfer yapmayacağız. 1 veya 2 tane belki de 3 tane transfer yapacağız. Transferde bütçemize göre hareket edeceğiz. Transferde daha önce çok acı çektik. Bunu tekrarlamayacağız" dedi.

 

Ramon Motta, hangi takıma transfer olacak? 


Antalyaspor Başkanı Ali İhsan Sav, Ramon Motta transferini bitme noktasına olduğunu belirtti.
 
Ali İhsan Sav, "Netleştirdiğimiz birkaç transfer var. Hoca transferini de tamamladık. Ramon Motta transferini de Cuma günü bitirmiş olacağız" dedi.
 
Güney ekibi, Beşiktaş'ın kadroda düşünmediği Ramon Motta ile 2.5 yıllığına anlaşmaya vardı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!