comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Fikret Orman'dan yeni yıl mesajı

31 Aralık 2015, Perşembe 16:20
Fikret Orman'dan yeni yıl mesajı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü Fikret Orman, 2016 yılında siyah-beyazlı kulübü hak ettiği noktaya taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını bildirdi.

Orman, Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde yer alan yeni yıl mesajında, siyah-beyazlı camianın yeni yılını kutlayarak, şu ifadeleri kullandı:

"Her yeni yıl, geçmiş yılların getirdiği tecrübenin, birikimin üzerine inşa edilecek yeni bir başlangıç, yeni bir heyecan, yeni beklentiler, yeni umutlar demektir. 2016 yılından benim beklentim, yönetime geldiğimizden beri kısa bir sürede attığımız adımları daha ileriye taşımak, yeni heyecanlarla yeni hedeflerimizi hayata geçirmektir. Bir süredir inşaatı devam eden mabedimize 2016'da kavuşacağız. Ve inanıyorum ki, şampiyonluk kupamızı Vodafone Arena'da hep birlikte kaldıracağız."

Beşiktaş'ın güneşin batmadığı bir camia ve dünyanın her yerinde milyonlara hitap eden bir organizasyon olduğunu bildiren Orman, şunları kaydetti:

"2016'da daha güçlü, daha umutlu olarak kulübümüze hizmet etmenin gururuyla, yine gece gündüz çalışacağız ve tek aşkımız Beşiktaşımızı hak ettiği noktaya taşımak için önemli adımlar atacağımızdan şüpheniz olmasın. Futbol takımımızın, 2015-2016 sezonunun ilk yarısında aldığı sonuçlardan memnum olduğumu dile getirmeliyim. Koşan, hırslı, mücadeleci takımımızın, devre arasını en iyi şekilde değerlendirerek, oynanan futboldan ikinci yarıda eminim daha çok keyif alacağız. Tüm branşlarımızdaki sporcularımıza, antrenörlerimize ve teknik heyetlerine, çalışanlarımıza ve tüm Beşiktaşlılara yeni yılın sağlık, başarı, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!