comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Metin Albayrak'dan FLAŞ Ospina açıklaması

29 Aralık 2015, Salı 23:50
Metin Albayrak'dan FLAŞ Ospina açıklaması

Metin Albayrak, Beşiktaş'ın gündeminde olan Arsenal kalecisi David Ospina konusunda Beşiktaşlıları üzen açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Beşiktaş'ın Basın Sözcüsü Metin Albayrak A Spor'da yayınlanan Futbol Vizyon programına konuk oldu.

Metin Albayrak, Beşiktaş'ın gündemini meşgul eden Arsenal kalecisi David Ospina konusunda Beşiktaşlıları üzen açıklamalarda bulundu.

İşte Metin Albayrak'ın açıklamaları


"Transferleri Antalya kampına yetiştirmeye çalışıyoruz. Devre arasında 2 transfer yapma hedefindeyiz. Şunu söylemek isterim ki David Ospina transferi kesinlikle olmadı, olmayacak da. Bunu netleştirmek için söylüyorum. Serdar Aziz ile ilgili herhangi bir girişimimiz olmadı. Ayrılmak isterse talip olmamamız için bir neden yok. Şenol hocanın raporuna göre Franco ve Motta ile yollarımızı ayırabiliriz. Milosevic ve Mustafa Pektemek takımda kalacak"

Vodafone Arena ne zaman tamamlanacak?


"Beklentilerin çok üstüne çıkan Oğuzhan, İsmail Köybaşı ve Cenk Tosun Beşiktaş'ta ilk yarının en başarılı isimleri oldu. Gökhan Töre özel hayatından dolayı değil. Geçirdiği grip hastalığı ve yaptırılan perhiz nedeniyle güçsüz kaldı. Başarımızın sırrı çok verimli geçen sezon öncesi kampı ve Şenol Güneş'in teknik ekibinin çalışma sistemidir. Türkiye'nin gurur duyacağı bir stadyum yapıyoruz. Çim ve koltuklar konusunda hızlı bir şekilde ilerliyoruz."

Quaresma neden Şenol Güneş'e tepki gösterdi?


"Quaresma'nın yedek kulübesindeki tavrı hocaya değil, tamamen kendi performansına kızıyor. Eskiden Beşiktaş Quaresma'ya ihtiyaç duyması nedeniyle ona uymak durumunda kalıyordu. Artık Quaresma Beşiktaş'a uymak zorunda."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!