comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Şenol Güneş'ten Quaresma'ya uyarı

29 Aralık 2015, Salı 10:17
Şenol Güneş'ten Quaresma'ya uyarı

Konyaspor ile oynanan maçta oyundan alındığı için tepki gösteren Quaresma, Şenol Güneş'ten özür diledi.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Torku Konyaspor ile oynanan maçta Şenol Güneş tarafından ikinci yarıda oyundan alınan Ricardo Quaresma bu karara tepki göstermişti. Karşılaşma sonrası Portekizli futbolcu hocasına gitti ve özür diledi.

Ricardo Quaresma, Şenol Güneş'ten özür diledi


Habertürk'te yer alan habere göre; Stat çıkışında teknik direktör Şenol Güneş'in yanına giden ve hocasına sarılan Quaresma, “Yaptıklarım kesinlikle size karşı bir tavır değildi. Oyundan çıkmanın her oyuncu için sıkıcı olduğunu bilirsiniz. O ana kadar sahada iyi olduğumu, iyi oynadığımı düşünüyorum. İyi oynarken kenara alınmak beni sinirlendirdi. Sizi zor durumda bıraktıysam üzgünüm, özür dilerim” dedi.
 

Şenol Güneş: "Benim seninle bir sorunum yok"


Güneş de bu yaklaşım karşısında yumuşarken, “Futbolun içinde bunlar var. Ancak öfkeni herkesin ortasında göstermen, takımda bir otorite boşluğu var izlenimi yaratabilir. Benim seninle bir sorunum yok. Seni insan olarak da seviyorum. Öfkeni kontrol etmeyi öğrenmen gerek. Çünkü bu hareketler beni değil, takımı zor durumda bırakıyor” cevabını verdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!