comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Melgarejo'nun kulübü Kuban'dan Beşiktaş'a transfer sinyali

26 Aralık 2015, Cumartesi 00:26
Melgarejo'nun kulübü Kuban'dan Beşiktaş'a transfer sinyali

Geçtiğimiz günlerde Rus basınında Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edilen Lorenzo Melgarejo'yu, kulübü Kuban Krasnodar satmaya hazır. 

Beşiktaş Haberleri - Rusya'nın Kuban Krasnodar takımında forma giyen Lorenzo Melgarejo kulüpteki ekonomik sorunlar nedeniyle Ocak ayında takımdan ayrılmayı düşünüyor. Kulübü Kuban ise içinde bulunduğu zorlu koşullardan dolayı oyuncuyu satmaya hazır olduğunu duyurdu. Öte yandan geçtiğimiz günlerde Rus basını Beşiktaş'ın, Melgarejo'ya talip olduğunu yazmıştı. 

Lorenzo Melgarejo kimdir?

 
25 yaşındaki Melgarejo 2011-2013 yılları arasında Benfica'da forma giydikten sonra Pacos Fereira'ya kiralandı ve dönüşünde yine fazla forma şansı bulamadığından 2013 yılında Rusya'ya Kuban takımına transfer oldu. 2013'ten beri futbol hayatını Rusya'da sürdüren Paraguaylı futbolcu tam anlamıyla joker. Sol bek olarak Kuban'a gelen Melgarejo ilerleyen zamanlarda santrfor oynamaya başladı. Sol bek dışında sol açık ve orta saha mevkilerinde de görev yapıyor. 
 
Bu sezon 17 maçta 9 gol attı
 
Paraguaylı oyuncu sol bek, sol açık, orta saha ve santrfor mevkiliernde forma giyebiliyor. Kuban'da bu sezon ağırlıklı olarak ileri uçta görev alan Melgarejo ligde 16 maçta 8 gol attı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!