comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'tan Barcelona açıklaması

22 Aralık 2015, Salı 12:50
Beşiktaş'tan Barcelona açıklaması

Beşiktaş Kulübü, Vodafone Arena'nın açılışı için Barcelona ile anlaşıldığı yönünde çıkan haberler üzerine bir açıklama yaptı.

FutbolArena - Beşiktaş'ın yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena'nın açılışı için Barcelona ile anlaşıldığı iddia edilmişti. Siyah beyazlı kulüp konu hakkında bir açıklama yaptı ve henüz anlaşmaya varılmadığını duyurdu.

Beşiktaş'ın Barcelona açıklaması


Basın-yayın organlarında Vodafone Arena'nın açılışına İspanya'nın FC Barcelona takımının sponsorumuz Beko aracılığı ile geleceği ve anlaşmanın yapıldığı şeklinde yansıyan haberlerde doğru olmayan unsurlar bulunmaktadır.
 
Beko'nun iyi niyetli çabası çerçevesinde FC Barcelona Kulübü ile konu görüşülmüş, ancak henüz herhangi bir anlaşmaya varılmamıştır. Her iki kulübün sezon takviminin uygunluğu, açılış zamanlaması gibi konular devam etmekte olan görüşmelerde belirleyici unsurlar olacaktır.
 
Basın-yayın organlarındaki haberlerde 'anlaşma yapıldı, her şey tamam' şeklindeki yönlendirmelerin doğru olmadığını belirtir, kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.
 
Beşiktaş JK

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!