comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş Çağlar Söyüncü için Altınordu Başkanı ile görüştü

17 Aralık 2015, Perşembe 19:42
Beşiktaş Çağlar Söyüncü için Altınordu Başkanı ile görüştü

Çağlar Söyüncü'yü isteyen Fikret Orman ile masaya oturan Altınordu Başkanı yaptığı görüşmenin detaylarını resmi siteden yaptığı açıklama ile duyurdu.

FutbolArena - Beşiktaş'ın ara transfer döneminde Altınordu'nun genç yıldızı Çağlar Söyüncü'yü kadroya katmak için resmi hamle gerçekleştirdi.

Milli takımın genç oyuncusunu isteyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile masaya oturan Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, yaptığı görüşmenin detaylarını resmi siteden yaptığı açıklama ile duyurdu.
 

İşte Altınordu'nun Çağlar Söyüncü ve Beşiktaş açıklaması


“11 Kasım Çarşamba günü Sayın Fikret Orman beni aradı ve Altınordu'da yaptığımız çalışmalarla ilgili tebrik etti. 
 
Ben de, kendisinin yepyeni bir Beşiktaş yarattığını söyleyip;  Veli, Olcay, Oğuzhan ve Gökhan gibi genç oyuncularla Beşiktaş'ı izlemenin keyif olduğunu ifade ettim. 
 
Hemen ardından Çağlar Söyüncü konusu gündeme gelince ben, (Bizim çocuklarımızla bir yeminimiz var. En az 1 sezon Altınordu A Takım forması giymeden bir yere gitmek yok. İnşallah sezon sonu görüşürüz) dedim. Bu sistemi kurallar ve ilkelerle yönetmezsek un ufak edileceğimizi de vurguladım. 
 
Bunun üzerine Şenol Hoca'nın Çağlar'ı oynatmak istediğini, dışarıda ise (Biz bu işi bitiririz) şeklinde konuşanların olduğunu belirtince, yeminimizin bir misyonun, büyük bir çabanın karşılığı olduğunun altını çizip dışarıda konuşulanların ise geçersiz olduğunu bildirdim. 
 
Bunu saygıyla karşıladı ve sezon sonu Beşiktaş Kulübü'ne öncelik tanınmasını istedi, kabul ettim. 
 
Yapılan tüm görüşme bundan ibarettir.” 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!