comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Fikret Orman'dan transfer müjdesi

17 Aralık 2015, Perşembe 15:58
Fikret Orman'dan transfer müjdesi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman takımın son durumu ve gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, NTV Spor'un sorularını yanıtladı. Orman, Vodafone Arena'nın son durumundan devre arasında yapılacak olan transferlere kadar birçok konuda önemli açıklamalar yaptı.

Vodafone Arena ne zaman açılacak?


"Ocak ayında saha zeminini oluşturmaya başlayacağız. Oyuncularımız deplasmanda oynamaya alıştı. Ancak stadı olmayan bir camia olarak çok zorlanıyoruz. Vodafone Arena için yaptığımız harcama 300 milyon TL'yi geçti.Şubat ortaları gibi stadın koltukları monte edilmiş olacak."

Beşiktaş kaleci transferi yapacak mı?


"Kalecilik futbolun en zor mevkisi. Dünyanın en büyük kalecileri de gol yiyor. Tolga hata yaptı ve gol yedi. Devre arasında kaleci transfer yapacağız. Scout ekibi ve ben kaleci transferi için çalışıyoruz. Son aşamaya geldik. İki kalecimizle de rekabet edebilecek bir isim. Bizim birinci önceliğimiz kaleci transferinden yana. Stoper transferi olabilir de olmayabilir de."

Mario Gomez'e transfer teklifi var mı?


"Beşiktaş özel bir ailedir. Burdaki ortam birçok kulüpte yoktu. Oyuncularımız ailemizin parçası ve pırlanta gibi çocuklardır. Mario Gomez Beşiktaş'ın çimentosudur. Bugün bir transfer teklifi aldık. Ama ismi söylemem. Biz şampiyonluğa odaklandık."



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!