comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş, Stojkovic ve Rajkovic ile görüştü

17 Aralık 2015, Perşembe 10:58
Beşiktaş, Stojkovic ve Rajkovic ile görüştü

Devre arasında kaleci transferi yapmak isteyen Beşiktaş'ın Sırp kaleciler Stojkovic ve Rajkovic ile İstanbul'da bir görüşme yaptığı iddia edildi.

FutbolArena - Süper Lig'de lider durumda bulunan Beşiktaş devre arasında kaleci transferi yapmak için kolları sıvadı. Tolga Zengin'in yaptığı hatalar sonrası mutlaka iyi bir kaleci almak isteyen siyah beyazlıların Sırbistan Milli Takımı'nın kalecileri Stojkovic ve Rajkovic ile ilgilendiği ifade ediliyor.

Beşiktaş'tan Stojkovic ve Rajkovic bombası


Fanatik Gazetesi'nin iddiasına göre; Kaleci arayan Siyah-Beyazlılar büyük bomba patlattı. Kartal, Sırbistan Milli Takımı'nın 2 kalecisini birden İstanbul'a getirip görüştü. 32 yaşındaki deneyimli Stojkovic mi, 20 yaşındaki genç yetenek Rajkovic mi? Bunun kararını Şenol Güneş verecek.

Vladimir Stajkovic kimdir?


32 yaşındaki tecrübeli kaleci Maccabi Haifa forması giyiyor. Sezon sonunda kulübüyle sözleşmesi sona erecek olan Stajkovic'in transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 1.2 milyon Euro. 2006 yılından beri Sırbistan Milli Takımı'nda da görev alan Stojkovic toplam 65 kez Milli oldu.

Predrag Rajkovic kimdir?


20 yaşındaki genç kaleci İsrail Ligi'nde Maccabi Tel Aviv forması giyiyor. 1.91 boyundaki genç oyuncu kariyerine Jodina ekibinde başladı. Ardından Kızılyıldız'a transfer olan Rajkovis son olarak 3 milyon Euro bonservis bedeliyle Maccabi Tel Aviv'e gitti. Sırbistan Milli Takımı'nın alt yaş gruplarında kalecilik yapan Rajkovic son olarak A Takım'a da seçilmeye başladı ve 2 maçta forma giydi.

Beşiktaş bir dönem ilgilendiği Ospina'dan ise vazgeçmiş durumda. Yönetici Erdal Torunoğulları bu transferin mümkün olmadığını açıklamıştı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!