comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Tolga Zengin isyan etti! 'Bir tek pozisyonla'

05 Aralık 2015, Cumartesi 10:57
Tolga Zengin isyan etti! 'Bir tek pozisyonla'

Beşiktaş'ın eleştirilen kalecisi Tolga Zengin adeta isyan etti.

FutbolArena - Süper Lig'in 13. haftasında oynanan Akhisar Belediyespor maçında yediği hatalı gol sonrası protesto edilen ve eleştirilen Tolga Zengin konu hakkında ilk kez konuştu.

"Volkan ve Muslera da yiyor"
Milliyet Gazetesi'ne konuşan deneyimli kaleci, "Beşiktaş'ın kalecisi, “Zaman zaman Volkan ve Muslera da hatalı goller yiyor ama bu kadar yerden yere vurulmadılar. Tek bir maçla, tek bir pozisyonla bir futbolcu ne övülmeli, ne de ağır eleştirilerin hedefi olmalı” ifadelerini kullandı.

"Tek bir maçla futbolcu ne övülmeli, ne eleştirilmeli"

Tribünlerin protesto hakkına her zaman sahip olduğunu da belirten Tolga'nın, “Sağolsunlar basında bu konuda yapıcı eleştiriler oldu. Ama Akhisar kalecisiyle benim karşılaştırılmam çok enteresan. Lukac geçtiğimiz sezon iki maçta bizden 6 gol yedi. Partizan'da oynarken yedi bu golleri. Demek ki bazı maçlarda kaleciler formsuz olabiliyor. Tek bir maçla, tek bir pozisyonla bir futbolcu ne övülmeli, ne de ağır eleştirilerin hedefi olmalı” ifadelerini kullandığını öğrenildi.

Ligin uzun bir maraton olduğunu da takım arkadaşlarına anlatan tecrübeli file bekçisinin, “Ligin devre arasına kadar hem Avrupa'da hem de Türkiye'de çok zor maçlarımız var. Bu engelleri aşmak için sadece futbolcuların kenetlenmesi yeterli olmaz, tribünlerin de desteğini arkamıza almalıyız. Bu sene şampiyonluğu  kimseye kaptırmamalıyız. Yeter ki hem takım içerisinde, hem de camia olarak bölünmeyelim” diye konuştuğu kaydedildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!