comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Cicinho'dan Beşiktaş itirafı

03 Aralık 2015, Perşembe 14:30
Cicinho'dan Beşiktaş itirafı

Sivasspor'un Brezilyalı futbolcusu Cicinho, kırmızı-beyazlı ekibin ligi hak ettiği yerde bitireceğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un Brezilyalı futbolcusu Cicinho, kırmızı-beyazlı ekibin ligi hak ettiği yerde bitireceğini söyledi.

Sivas Lisesi'nde düzenlenen söyleşide öğrencilerle bir araya gelen Cicinho, Türk futbolunun Brezilya'da oldukça tanındığını belirtti.

Çok sayıda Brezilyalı futbolcunun Türkiye'de oynadığını ifade eden Cicinho, "Roberto Carlos da oynadı. Roberto Carlos bütün dünyada olduğu gibi Brezilya'da da çok tanınmış ve takip edilen bir insan. Sivasspor'da teknik direktörlük yapmaya başladığı zaman da Sivasspor tanınmaya başladı" diye konuştu.

Teknik direktör Sergen Yalçın'dan sonra takımda yaşanan değişiklilerin sorulması üzerine Cicinho, "Her teknik direktörün kendine göre bir anlayışı, çalışma şekli var. Belki de bazı şeyler onunla gitmedi, bazı şeyler onun istediği gibi olmadı. Daha sonra yeni hocamızın gelişiyle yine bazı şeyler, ufak tefek değişti. Kimsenin hiç şüphesi ve kuşkusu olmasın, takım ligi hak ettiği yerde bitirecektir" ifadelerini kullandı.

Cicinho, Türkiye'de Sivasspor dışında Beşiktaş'ta forma giyebileceğini ve Türk futbolculardan en çok Galatasaraylı Selçuk İnan'ı beğendiğini dile getirdi.

- "Dövmelerden pişmanım"

Öğrencilerin, maçlara neden uzun kollu formayla çıktığını sorması üzerine Cicinho, şunları kaydetti:

"Geçmiş yıllarda dövme yaptırmayı seviyordum. Ailemin bütün tavsiyelerine, bütün olumsuz düşüncelerine rağmen ben dövmenin hoş durduğunu düşünüyordum, yaptırıyordum. Vücudumda 33 tane dövme var fakat şu anda hemen hemen hepsinden pişmanım. Onların bir bölümü kolumda, televizyonda o dövmelerin görünmesini istemiyorum. Çünkü izleyen çocuklar oluyor, örnek alacak insanlar oluyor. O yüzden de bunun bir örnek oluşturmasını istemediğimden uzun kollu formayla maça çıkıyorum."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!