comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Kerim Frei'ın menajerinden FLAŞ açıklama

01 Aralık 2015, Salı 10:34
Kerim Frei'ın menajerinden FLAŞ açıklama

Beşiktaş'ta bu sezon istediği kadar forma şansı bulamayan Kerim Frei'ın menajeri önemli açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Beşiktaş'ın genç futbolcularından Kerim Frei devre arasında takımdan ayrılabilir. Oyuncunun menajeri konu hakkında çok önemli açıklamalar yaparak yönetime ve Şenol Güneş'e mesaj yolladı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Yetenekli oyuncunun daha fazla sahada kalmak istediğine vurgu yapan Francesco di Frisco, “Kerim şu an mutlu değil. Bu sezon ilk 11'de düzenli olarak forma giyemedi. Sürekli yedek kalmayı hak etmediğini düşünüyor. Çünkü forma şansı bulduğu maçlarda kısa süre içinde iyi işler yaptığına ve bu yüzden daha çok oynaması gerektiğine inanıyor” dedi.

"İngiliz kulüpleri takip ediyor"

İtalyan menajer, Kerim Frei'nin istediği süreleri alamaması halinde devre arasında Beşiktaş'tan ayrılabileceğini de dile getirdi. Frisco, “Kerim şu aşamada takımdan ayrılmayı düşünmüyor çünkü Beşiktaş'ı çok seviyor. Formayı kapmak için mücadeleyi sürdürmeye kararlı. Ancak Ocak ayına kadar durumun değişmemesi durumunda farklı alternatiflere de yönelebilir. Bazı İngiliz kulüpleri kendisinin performansını yakından takip ediyor. O zaman ara transferde bu seçeneklerden bir tanesini kullanarak kendisine yeni bir yol çizebilir” ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!