comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş gruptan nasıl çıkar?

26 Kasım 2015, Perşembe 22:12
Beşiktaş gruptan nasıl çıkar?

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi H grubundan nasıl çıkabilir? İşte ihtimaller

FutbolArena - UEFA Avrupa Ligi H grubunda 5. maçlar sonrasında Beşiktaş grupta lider durumda!

Sporting Lizbon, sonuncu Skenderbeu Korçe'ye deplasmanda 3-0 yenilip, Lokomotiv Moskova'yı deplasmanda 2-4 yenince grupta dengeler değişti. 
Beşiktaş yenilmezse gruptan çıkıyor!

5. maçlar itibariyle Beşiktaş 9, Lokomotiv Moskova 8, Sporting Lizbon 7 ve Skenderbeu Korçe 3 puanda. Beşiktaş son maçta yenilmezse gruptan çıkacak! Skenderbeu ise gruba havlu attı ve son maçı kendi sahalarında Lokomotiv Moskova ile oynayacaklar. Lokomotiv Moskova bu maçtan bir galibiyet alırsa gruptan çıkacak!

Sporting Lizbon kazanır, Lokomotiv Moskova berabere kalırsa?

Beşiktaş'ın elenmesi için son maçta hem Sporting Lizbon'a yenilmesi gerekiyor, hem de Lokomotiv Moskova'nın deplasmanda Skenderbeu'ya yenilmemesi gerekiyor. Beşiktaş yenilir, Lokomotiv Moskova berabere kalırsa o zaman iki takım arasında (Beşiktaş ve Lokomotiv Moskova 9'a puanda olacak) ikili averaja bakılacak. İkili averajda iki maç da 1-1 berabere bittiği için genel averaja geçilecek. Genel averajda Beşiktaş'ın 3, Lokomotiv Moskova'nın 2 averajı var. Beşiktaş eğer 2 farklı yenilirse averajı 1'e düşecek ve elenmiş olacak. Beşiktaş tek farklı yenilse bile averajlar 2'ye 2 eşit olacağı için toplam gole bakılacak ve toplam golde de Lokomotiv Moskova 9'a 6 önde olduğu için tur atlayan taraf olacak. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!