comScore

Beşiktaş Beşiktaş

'Beşiktaş'ın 2 penaltısı güme gitti'

06 Kasım 2015, Cuma 10:29
'Beşiktaş'ın 2 penaltısı güme gitti'

Eski hakemlerden Serdar Tatlı, Beşiktaş'ın Lokomotiv Moskova karşısında 2 penaltısının verilmediğini söyledi.

FutbolArena - UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcilerimizden Beşiktaş sahasında Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kaldı.

Bu karşılaşmada siyah beyazlıların 2 pozisyonda penaltı beklentisi vardı. Eski hakemlerden Serdar Tatlı bu pozisyonları yorumladı.
İşte Serdar Tatlı'nın Fanatik Gazetesi'ndeki yorumu;

"Maçın ilk yarısında Lokomotiv Moskova ceza alanı içerisinde iki kritik pozisyon yaşandı. İlk pozisyonda mesafe toptan uzak. Oyuncu, topun üzerine geldiğini net biçimde görüyor. Omuz ve kol karışımıyla topu karşılıyor. Burada oyuncu topa yönelik vücudunu da kullanarak hamle yapıyor. Aslında çok kişi kolun vücuduna yapışık olduğunu düşünebilir. Ancak kol açık değilken bile oyuncu bunu topa doğru kullanıp oynuyorsa bu elle oynamış kabul edilir. Hakem oyunu devam ettirdi. Alman hakemin, bu pozisyonu çarpma olarak değerlendirdiğini gördük. Varsayalım ki, onun görüş açısından penaltı yok. Ancak ilk yarının sonlarına doğru Lokomotiv Moskova'lı oyuncu Niasse'nin eli havada ve direk topla oynuyor. O elin yukarıya doğru kalkıp, açıyı genişleterek topun geçmesine engel oluyor. Bu pozisyonu yüzde yüz penaltı olduğunu ve hakemin atlayarak Beşiktaş aleyhine büyük hata yaptığını söyleyelim."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!