comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Sezer Öztürk'ten olay açıklamalar

04 Kasım 2015, Çarşamba 18:00
Sezer Öztürk'ten olay açıklamalar

Beşiktaş ile sözleşmesini fesheden Sezer Öztürk gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Beşiktaş ile karşılıklı anlaşarak yolları ayıran Sezer Öztürk geçmiş dönemle ilgili çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Radyospor'a konuşan Sezer Öztürk, İbrahim Toraman ile yaşadığı kavgadan Aziz Yıldırım'a kadar birçok konuda önemli sözler sarfetti.

"Erkek adamız, ne olmuş kavga ettiysek?
"Erkek adamız ne olmuş kavga ettiysek. Kız mıyız biz? Kızlar bile kavga ediyor artık. Beşiktaş'ta başkan ve yöneticiler benim durumumla ilgili çözüm üretme niyetinde olmadılar. Hiç ilgilenmediler. Benimki çözülmeyecek bir durum değildi. Ama çözüm üretmek istemediler bana göre. İbrahim Toraman'la olan kavgam bir gerekçe olamaz. Biz zaten barışmıştık. Sonrasında Beşiktaş daha büyük bir olay yaşadı. Disco'daki saldırı mı daha büyük benim olayım mı daha büyük. Bilic bizi istemiyordu. Toraman'la olan olayı bir gerekçe yaptılar."

"Aziz Yıldırım'a hayranım"

"Aziz Yıldırım'a çok sempati duyuyorum. Adam dik duruyor. Ayrıldığım zaman paramı kuruşuna kadar ödedi. Türkiye'de hayran olduğum tek adam Aziz Yıldırım. Şike operasyonunda hakkı yendi bu adamın. Bakın ne oldu sonuçta."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!