comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Mehmet Demirkol: 'Kral Mario Gomez'

05 Ekim 2015, Pazartesi 10:07
Mehmet Demirkol: 'Kral Mario Gomez'

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın yıldız golcüsüne övgüler yağdırdı.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Eskişehirspor'u 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ta, Mario Gomez'in attığı 2 gol ve sergilediği performans dikkat çekti.

Fanatik Gazetesi yazarı Mehmet Demirkol, Alman golcüyü överken, "Ligde Tanju Çolak'tan bu yana bu konuda bu kadar gelişmiş bir beyin hatırlamıyorum" dedi.
İşte Demirkol'un yazısından bir bölüm;

Beşiktaş zaten iyi işleyen hücum destek ekibini tamamlayacak bir santrfor arıyordu. Almeida'dan sonra Demba Ba ilaç gibi gelmiş ve bu ekipteki eksiği tamamlamıştı. Mario Gomez, bunun da ötesine geçti. 
 
O sadece var olan düzeni tamamlamıyor. Onları dönüştürüyor. Hücum servisine başka bir ufuk açıyor. Sadece 2. golde yaptığı vuruş bile başlı başına iş. Sıradan bir pası beklenmedik bir asiste çevirdi birden. Boffin'i hatalı görmek kolay yol. Ancak öyle değil. Gomez beklenmedik olanı en iyi şekilde yaparak Beşiktaş'ın hücum gücünü başkalaştırıyor. Kalecide hata arayarak onun doğrusunu küçültmemek lazım. Topa tepki vermesi bile Boffin'i övmeye yeter. Quaresma'nın ilk 5 dakikada belki de oyuna ısınamadığı için görmediği 3 kaçışı var Süper Mario'nun. Onun tek vuruşları ve golcülüğüne söylenecek hiç laf yok. Ancak, ben onun, asla oyundan kopmayan ve anı anına oyunu okuyarak hareketlenişlerini önemsiyorum daha çok. Ligde Tanju Çolak'tan bu yana bu konuda bu kadar gelişmiş bir beyin hatırlamıyorum.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!