comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Jorge Jesus: 'Galibiyet alacağız'

30 Eylül 2015, Çarşamba 20:20
Jorge Jesus: 'Galibiyet alacağız'

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'a konuk olacak Sporting Lizbon'un teknik direktörü Jorge Jesus, sahadan galibiyetle ayrılacaklarına inandığını söyledi.

Karşılaşmanın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda düzenlenen ve futbolcu William Carvalho'nun da katıldığı basın toplantısında açıklamalarda bulunan Jesus, "Şansımız ve hedeflerimiz var. UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmek istiyoruz. Zor olacağını biliyorum ama elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Portekizli teknik adam, önceliklerinin Portekiz Ligi olduğunu belirterek, "Avrupa Ligi'nde daha çok oynamayan oyuncularımıza şans gelecek. Oyuncularımın bu şansı iyi kullanmaları lazım. Pazar günü zor bir maçımız var. Bu maçtan sonra Portekiz'e döneceğiz. Bizim için yorucu bir yolculuk olacak. Sadece yenileme idmanı yapabileceğiz. Yarınki maça bu şartları düşünerek bir kadro çıkartacağım. Beşiktaş güçlü bir takım. İyi ve güçlü oyunculara sahipler. Özellikle ileri uçta Sosa ve Gomez çok tecrübeli ve kaliteli oyuncular. Biz de şampiyonlar ligi seviyesinde bir takımız. Galibiyet alacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş atak futbol oynayacak"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e karşı daha önce de mücadele ettiğini belirten Portekizli teknik adam, Beşiktaş'ın atak bir futbol oynayacağını bildiğini söyledi. 

Şenol Güneş'in pozitif düşünen, oyunu hücum olarak değerlendiren bir teknik adam olduğunu vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, yarın iyi bir maç ve bol gol olmasını dileyerek sözlerini noktaladı.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!