comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Şenol Güneş: 'Hemen havaya girmeyin'

29 Eylül 2015, Salı 09:47
Şenol Güneş: 'Hemen havaya girmeyin'

Beşiktaş'ın deneyimli çalıştırıcısı oyuncularını derbi galibiyeti nedeniyle kutlarken bir yandan da rehavet uyarısında bulundu.

FutbolArena - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş derbi galibiyetinin ardından soyunma odasında oyuncularını tebrik etderken bir yandan da uyarılarda bulundu.

"Aslanlar gibi oynadınız"
Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Karşılaşmanın hemen ardından takımla kısa bir toplantı gerçekleştiren Güneş, “Bu kez kazanan taraf olacağımızı maçtan önce size söylemiştim. Aslanlar gibi oynadınız. Çok iyi mücadele ettiniz. Beşiktaş'a yakışır bir şekilde elinizden geleni yaptınız. Fakat sadece lider olduk. Hemen havaya girmemeliyiz” diye konuştu.

"Her şey sizin elinizde"

Soyunma odasındaki coşkuya çok kısa süre katılan siyah-beyazlı teknik adam, “Şimdi önümüzde Sporting Lizbon ve Eskişehir maçları var. Havaya girersek kaybeden biz oluruz. Sizler bu maçta kendi kaderinizi kendiniz çizdiniz. Her şey sizin elinizde. Nasıl ki bu maçta teslim olmadınız, lig sonuna kadar aynı kararlılıkla devam etmeliyiz” diye konuştu.
 
Şenol Güneş sezon sonuna kadar liderlik koltuğunda oturmaları gerektiğini de belirterek, “Böyle galibiyetlerden sonra oyuncular ve camialar daha fazla kenetlenir. Bu olumlu tabloyu önümüzdeki haftalara da yansıtmalıyız. Önemli olan takım olabilmektir. Sizler Fenerbahçe maçında bunu gösterdiniz” ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!