comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaşlı eski yıldızlardan derbi yorumları

27 Eylül 2015, Pazar 16:03
Beşiktaşlı eski yıldızlardan derbi yorumları

Beşiktaş'ın eski yıldız futbolcuları Guiaro Ronaldo, Kleberson, Les Ferdinand ve Bobo derbi öncesi BJK TV'ye çok özel açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - İşte Beşiktaşlı eski futbolcular Ronaldo, Kleberson, Ferdinand ve Bobo'nun BJK TV'ye verdikleri özel röportaj:

Kleberson: "Ben Beşiktaş'a aşığım"
 
Fenerbahçe'ye attığım gol inanılmaz bir goldü. Hiç unutmadım. Golü özel yapan ise Fenerbahçe'ye karşı olması. Topun başında ben ve Tümer vardı. Ona topa dokunmasını söyledim. Antrenmanda çalışmıştık. Golü attıktan sonra çılgınlar gibi sevindim. Kolumu öpmeye çalıştım. Armasını öpmeye çalıştım. Taraftarların arasına atlamak istiyordum. 
 
Beşiktaş taraftarının yarattığı atmosfer eşsiz. Başka hiçbir yerde görmedim. İstanbul dışına oynamaya çıktığımızda havaalanında bir sürü insan bizi karşıladı ve deplasman tribünü hep dolu olurdu. Bu çok güzel bir şey. Beşiktaş taraftarlarının takımlarına karşı büyük bir tutkusu var. 
 
Beşiktaş benim için çok özel bir yere sahip. Beşiktaş'ı ve İstanbul'u çok özledim. Takvimime bir gün uydurup Beşiktaş'ı izlemeye geleceğim. En büyük Beşiktaş. Ben Beşiktaş'a aşığım. 
 
Ronaldo: "Beşiktaş'ta görev almayı istiyorum"
 
Hayatım boyunca yabancılık çekmeden oynadığım tek takım Beşiktaş. 5 yıl çok güzel anlar yaşadım. Mutluluğum sanırım performansıma da yansıdı. Fenerbahçe ilk derbi maçımdı. Derbi ortamını bilmiyordum ama içine girdiğimde hayran kaldığım heyecanlı bir maçtı. Böyle bir maçta 2 gol atacağımı hiç düşünmezdim. Ancak o attığım golleri hala hatırlıyorum ve hatırdladıkça duygulanıyorum. Şu anda Brezilya'da bir U20 takımında antrenörlük yapıyorum. Daha önce çalıştığım kulüpler ve antrenörler ile berabere staj programı yapmak istiyorum. Tabi ki Beşiktaş'a gelip bir süre staj yapmayı da istiyorum. Görev almak isterim. 
 
Bobo: "İnşallah Fenerbahçe derbisini kazanırız"
 
Fenerbahçe maçları benim için her zaman özeldi. İnönü'de ve Kadıköy'de hep iyi atmosferler vardı ama Beşiktaşlılar daha iyiydi. Bugün derbi var. İnşallah Beşiktaş kazanacak. En büyük Beşiktaş başka büyük yok. 
 
Les Ferdinand: "Beşiktaş'a çok şey borçluyum"
 
Beşiktaş'ta geçirdiğim o 1 seneyi unutamam. Beni ben yapan mükemmel bir seneydi. Kariyerime çok büyük katkısı olmuştu. Fenerbahçe'ye kupada attığım golü ise çok iyi hatırlıyorum. O maçta Fenerbahçe savunmasını çarşıya yolladım. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!