comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Şenol Güneş, Fenerbahçe'nin zaafını buldu

25 Eylül 2015, Cuma 10:18
Şenol Güneş, Fenerbahçe'nin zaafını buldu

Beşiktaş'ın deneyimli hocası Şenol Güneş derbi öncesi dersini iyi çalışıyor.

FutbolArena - Süper Lig'in 6. haftasında Pazar günü Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş işi sıkı tutuyor. Rakibini derinlemesine analiz eden tecrübeli teknik adam planını buna göre hazırlıyor.

Fenerbahçe'nin zayıf karnını buldu
Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Gençlerbirliği beraberliğinin ardından dev maçın önemine dikkat çeken tecrübeli hoca, sarı lacivertli takımın yumuşak karnı olarak Kjaer-Alves ikilisini gösterdi. Simon Kjaer'in sakatlıktan çıktığına dikkat çeken Şenol Güneş, rakip stoperlerin ağırlığını da öğrencilerine anlattı.

Dev maçta Fenerbahçe'nin yumuşak karnı olarak gördüğü stoperler Kjaer ve Alves'in ağırlığına dikkat çeken tecrübeli teknik adam, “Rakip stoperlerin yavaşlığını kullanmalıyız. Bu derbide en önemli avantajımız hızımız olacak” dedi.
 
Simon Kjaer'in sakatlıktan yeni çıktığını da vurgulayan Beşiktaş Teknik Direktörü, “İki oyuncunun henüz uyum sağlayamamış olmasını en iyi şekilde kullanmanızı istiyorum. Derbide Fenerbahçe'yi hızımızla vuracağız” diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!