comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Turgay Demir: 'Beşiktaşlı oyuncular şımardı'

18 Eylül 2015, Cuma 09:46
Turgay Demir: 'Beşiktaşlı oyuncular şımardı'

Spor yazarı Turgay Demir siyah beyazlı futbolcuların Skenderbeu karşısında sergilediği oyunu eleştirdi.

FutbolArena - Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde grubunda oynadığı ilk maçta deplasmanda Skenderbeu takımını Sosa'nın golüyle 1-0 mağlup etti.

Spor yorumcusu Turgay Demir bu karşılaşmada siyah beyazlı oyuncuların kaçırdığı golleri sert bir dille eleştirdi. İşte Demir'in Fotomaç Gazetesi'ndeki yazısından o bölüm:
"Beşiktaş'ın kazanmasına üzüldüm"

İskender bey sınırlı gücü olsa da enerjisi yüksek bir takım; Olayinka da Emenike-Bruma karması gibi birşey ama çok tecrübesiz. İlk dakikalarda Beşiktaş'ı tatlı sert futbolla durdurmayı hedefleyen Arnavutluk temsilcisi Olayinka ile kontratak aradı.
 
Beşiktaş orta alanda Atiba-Necip ikilisiyle basarken, geride Rhodolfo'nun aklına, Ersan'ın enerjisine ve İsmail ile Beck'in oyun disiplinlerine emanetti… Savunmadaki herkes emanate sahip çıktı peki ya forvetler!?
 
Asla! Rhodolfho'nun 40 metrelik pasını Cenk indirdi, Sosa vurdu sanki maç orada bitti. İskenderbey oyun disiplinini kaybederken "Kartalbey" de şımardıkça şımardı! İnanın bana kazanmalarına üzüldüm!
 
Mütevazı rakibi küçümseyip bu kadar şımaranlar derslerini almalıydı!
 
Boş kaleye atamayanlar, lakayt orta yapanlar, ayaklarındaki topu kaptıranlar, ukalaca çalım atanlar gırla gitti, çok hak ettiler çooook!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!