comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Lokomotiv Moskova Sporting Lizbon deplasmanında güldü

18 Eylül 2015, Cuma 00:16
Lokomotiv Moskova Sporting Lizbon deplasmanında güldü

Sporting Lizbon sahasında Lokomotiv Moskova'ya 1-3 yenildi. 

FutbolArena - Beşiktaş'ın Avrupa Ligi H grubundaki rakipleri Sporting Lizbon ve Lokomotiv Moskova, Portekiz'de Jose Alvalade stadında karşı karşıya geldi.

Sporting Lizbon - Lokomotiv Moskova maçının golleri 
Maça 12. dakikada Aleksandr Samedov'un golüyle 0-1 önde başlayan Lokomotiv Moskova ilk devreyi bu skorla galip tamamladı. 2. yarının başında Fredy Montero ev sahibi takımın durumu 1-1'e getirmesini sağladı. Ancak 6 dakika sonra 56. dakikada Samedov ikinci golünü attı ve skoru 1-2'e getirdi. Son gol ise yakından tanıdığımız eski Akhisar Belediyespor'lu Oumar Niasse'den geldi. Niasse 65. dakikada durumu 1-3'e getirdi ve maç bu skorla tamamlandı. 

Galatasaray taraftarının veto ettiği Niasse şov yapıyor 

Geçtiğimiz transfer döneminde eski öğrencisi Niasse'yi Galatasaray'a getirmek isteyen Hamza Hamzaoğlu taraftarların tepkisini çekmiş ve Galatasaray Niasse'yi kiralamaktan vazgeçmişti. Galatasaray taraftarının beğenmediği Niasse 2015-2016 sezonuna fırtına gibi girdi. Bu maçta attığı bir golün dışında Samedov'un gollerinin asistini de yapan Niasse aynı zamanda ligde oynadığı 5 maçta 3 gol atarken, Lig kupasında da 1 maçta 1 gol attı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!