comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Leiva Beşiktaş'a neden gitmediğini açıkladı

10 Eylül 2015, Perşembe 03:35
Leiva Beşiktaş'a neden gitmediğini açıkladı

Beşiktaş'a transferi son anda gerçekleşmeyen Lucas Leiva ilk kez konuştu. 

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş'a transferi yılan hikayesine dönen Leiva o günlere açıklık getirdi. "Liverpool'dan ayrılmak üzereydim" diyen Brezilyalı oyuncu, "Uzun zamandır buradayım. Eğer mutlu olup burada kalacaksam her zaman Liverpool'u tercih ederim" ifadelerini kullandı. 

Kulüp televizyonuna konuşan futbolcu "Her transfer döneminde benimle ilgili haberler çıktı. Tabiiki ayrılmanın daha doğru olduğunu düşündüğüm ve buna yaklaştığım zamanlar oldu. Ama benim bu kulübe karşı bir sorumluluğum var. Uzun yıllardır buradayım. Eğer burada mutlu olacaksam her zaman Liverpool'u seçerim." şeklinde konuştu.

Leiva "Geleceğiniz belirsizse ayrılığı düşünebilirsiniz" derken "Ama buradayım ve ayrılık olmadı. Önceki 8 yılda olduğu gibi mücadeleye devam edeceğim. Umarım bu sezon takım için önemli bir oyuncu olurum" ifadelerini kullandı.
 
Henderson fırsat oldu

Beşiktaş'a transfer olmak üzereyken takım kaptanı Jordan Henderson'nun sakatlığı sonrası fırsat bulan ve performansıyla menajer Brandon Rodgers'ı tekrar etkilemeyi başaran Brezilayı son anda takımında kaldı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!