comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Dilmen Beşiktaş'ın farklı galibiyeti için neler dedi?

28 Ağustos 2015, Cuma 23:53
Dilmen Beşiktaş'ın farklı galibiyeti için neler dedi?

Rıdvan Dilmen, Gaziantepspor-Beşiktaş maçını yorumladı.  

FutbolArena - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 3. hafta maçında deplasmanda Gaziantepspor'u 4-0 mağlup etti. Rıdvan Dilmen NTV Spor'da mücadeleyi yorumladı. 

"Şenol hoca kaldığı yerden devam ediyor"
"Şenol Güneş 3 maç 10 gol. Bursaspor'da kaldığı yerden devam ediyor. Beşiktaş ilk yarıda 10-15 dakika çok baskılıydı. O bölümde gol gelmeyince oyun dengelendi. İkinci yarıda Şenol Güneş çift forvete santrfora döndü ama beklediği verimi almadı. Burada ince bir nuans var. Beşiktaş'ın kanat oyuncuları orta yapan isimler değil. Hem Gökhan, hem Olcay ters ayakta içeri kat eden futbolcular. Böyle olunca en ünlü santrforları da getirseniz orta gelmez, verim alamazsınız. Beşiktaş çift forvet oynayınca yanlızlaşıyor. Tek forvet oynayınca arkadakiler de forvetleşiyor."

"Beşiktaş, son 10 dakika Beşiktaş gibiydi"

İkinci yarıda Beşiktaş çift santrfora döndü ama orta sahadan 1 adam eksildi ve ileri uçtakiler yeterince baskı yapamadığı için hakimiyeti ele geçiremedi. Necip girdikten sonra Oğuzhan tamamiyle öne geçti ve rakip ceza sahasında Beşiktaş son 10 dakikada Beşiktaş gibi oynadı

"Mario Gomez hazır değil"

Mario Gomez şu anda Beşiktaş'ın oyun şablonuna hazır değil. Kendisi de hazır değil ama kolay değil. Zemin, iklim zorlayıcı şartlar. Ancak şu anda Beşiktaş'ın hızlı oyun formatına alışık değil. O çıktıktan sonra Beşiktaş 4 gol buldu. Bu kesinlikle Mario Gomez kötü oyuncu değil. Zaman gelecek, o da Beşiktaş'ın oyun temposuna uyacak"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!