comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Skibbe'den Lawal açıklaması

28 Ağustos 2015, Cuma 12:40
Skibbe'den Lawal açıklaması

Eskişehirspor Teknik Direktör Michael Skibbe, Lawal'ın transferi hakkında konuştu.

Eskişehirspor Teknik Direktör Michael Skibbe, "Beşiktaş, oyuncumuz Lawal'a ilgi duyuyor. Ama Beşiktaş'ın verdiği teklifle bizim Lawalı vermemiz bu doğrultuda mümkün değil." dedi. Lawal'ın takımda kalmasını istediğini dile getiren Skibbe, "O da kendini Eskişehir'de mutlu hissediyor." ifadelerini kullandı.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde antrenman öncesi basın mensuplarına konuşan Alman teknik adam, Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 3. haftasında kendi sahasında oynayacakları Çaykur Rizespor maçında hedeflerinin üç puan olduğunu belirterek, "Hepimiz Sivas maçıyla rahatladık, sezonun ikinci maçını üç puanla tamamladığımız için. Maçta 60 dakika boyunca çok iyi oynadık, ama son dakikalara doğru rakip takip bize yaklaştı iyi oynamaya başladı. Maçı 4-2 yaptıktan sonra rahatladık. Oyunun kontrolünü elimize aldık. Takımın göstermiş olduğu mücadeleden memnunum. Oyun olarak iyi pozisyonlara girdik. Umuyorum ki pazar günü aynı seviyede ve güzellikle futbol oynayacağız ve Rize'ye karşı ve onları yeneceğiz. Çünkü üç maçtan altı puan alıp mili maç arasına böyle girmek bizim için iyi olur." diye konuştu.
Bir basın mensubunun, Lawal'ın Beşiktaş'ın gündeminde olduğunu, transferi söz konusu olup olmadığını sorması üzerine Skibbe, şöyle konuştu: "Beşiktaş oyuncumuza ilgi duyuyormuş. Ama Beşiktaş'ın verdiği teklifle bizim Lawalı vermemiz mümkün değil. Lawal'ın bizde kalmasını dilerim, çünkü iyi bir orta saha oyuncusu. O da kendini Eskişehir'de mutlu hissediyor. Ama şu da bir gerçek İstanbul kulüpleri ekonomik olarak bizden daha iyi."

Transfer konusuna da değinen Skibbe, "Ben kesinlikle transfer istemiyorum. Bence biz su sezon yeterince iyi transfer yaptık çok iyi bir takım oluşturduk. Her şeyi ekonomik çerçevemiz açısında yaptık. Çok iyi iki tane forvet aldık." şeklinde konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!