comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Gaziantepspor, Beşiktaş'ı puansız göndermek istiyor

27 Ağustos 2015, Perşembe 12:30
Gaziantepspor, Beşiktaş'ı puansız göndermek istiyor

Gaziantepsporlu futbolcular, Süper Lig'in 3. haftasında kendi sahasında ağırlayacakları Beşiktaş'ı puansız göndermenin hesaplarını yapıyor.

Hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde sürdüren kırmızı siyahlı takım, teknik direktör Mutlu Topçu eşliğinde taktik ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirdi. Bursa deplasmanından galip geldikleri için moralli bir hafta geçirdiklerini söyleyen genç futbolcu Abdulkadir Kayalı, "Beşiktaş maçı da bizim için çok önemli. Bursa maçında aldığımız galibiyetin anlam taşıması için iyi hazırlanıyoruz. Beşiktaş'a karşı da galip gelmek istiyoruz." dedi.

Lige de iyi başladıklarını ifade eden Kayalı, "10 kişi kalmamızdan dolayı ilk maçı kaybettik ama geçen hafta nasıl bir takım olduğumuzu gösterdik. Bu hafta da kendi evimizde iyi bir takım olduğumuzu göstereceğiz. İyi mücadele edeceğiz. Umarım galip gelen taraf biz oluruz." diye konuştu.
ABUDA: BEŞİKTAŞ'I ANALİZ ETTİK

Gaziantepspor'un Brezilyalı yeni transferi Abuda ise Bursaspor karşısında zor bir maça çıktıklarını hatırlatarak, aynı başarıyı Beşiktaş karşısında da göstermek istediklerini vurguladı. Abuda, "Bursaspor maçı zor bir maçtı. Deplasmandan 3 puanla dönmek bizi sevindirdi. Aynı zamanda ihtiyacımız olan özgüveni de yerine getirdi. Beşiktaş maçına da bu özgüvenle çıkacağız elbette. Kendi evimizde taraftarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz. Tabi zor bir maç olacağını biliyoruz. Beşiktaş'ı analiz ettik. Videoları izledik. Bu yönde de benim için önemli bir maç olacak. Büyük bir takıma karşı taraftarın karşısına ilk defa çıkacağım. Ama bireysel performansım değil, takım olarak sergileyeceğimiz performans önemli. Bu performansa bir nebze katkıda bulunabilirsem ne mutlu bana." diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!