comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Fikret Orman'dan transfer açıklaması

26 Ağustos 2015, Çarşamba 12:33
Fikret Orman'dan transfer açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman transferler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Beşiktaş Başkanı Fikret Orman gündemdeki transfer haberleriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. 

A Spor'a konuşan Fikret Orman'ın sözleri;
"Beşiktaş'ı karıştırmak istiyorlar"


Beşiktaş'ı içeriden karıştırmak isteyenlerin olduğunu ifade eden Orman, "Herkes çene yapmayı bıraksın. İçeriden bizi karıştırmak istiyorlar. Beşiktaş'a zarar vermek istiyorlar. Ama herkese sesleniyorum; Ben buradayım. Ben korkmam, kaçmam" dedi.

Ricardo Quaresma konusu

Basında çıkan Quaresma haberlerinin yalan olduğunu söyleyen Fikret Orman, "Taraftardan korksam Quaresma'yı göndermezdim. Ricardo'nun ne Beşiktaş'a ne de bana bir terbiyesizliği olmamıştır. Quaresma inanılmaz derecede başarılı bir profesyonel. İnanılmaz çalışıyor. Basında çıkan haberlerin hepsi yalan. Bizim bütün oyuncularımız pırlanta gibidir. Bir tane yanlış oyuncu olmaz bizde" ifadelerini kullandı.

Lucas Leiva transfer olacak mı?

Lucas Leiva transferi hakkında da açıkça konuşan Orman, "Veli 1 ay sonra geri dönecek. Lucas'a bu kadar parayı niye verelim? Yine de son kararı vermedik. Bir daha tartışacağız. Liverpool bırakmak istemiyor. Şartlarımıza uygun olursa transfer yaparız. Yoksa transfer olmayacak" dedi.

"Cenk Gönen, Beşiktaş'ta mutsuz"

Galatasaray'a transferi gündemde olan Cenk Gönen'in takımda mutsuz olduğunu belirten Fikret Orman, "Cenk Gönen bizden memnun değil. Açıkçası biz de ondan memnun değiliz. Fakat bir karar vermedik. Eğer kaleci alırsak satarız" diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!