comScore

Beşiktaş Beşiktaş

'Quaresma üzüntüden ağladı'

26 Ağustos 2015, Çarşamba 10:04
'Quaresma üzüntüden ağladı'

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Ricardo Quaresma hakkında konuştu.

FutbolArena - Süper Lig'de oynanan Trabzonspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle eleştirilen Ricardo Quaresma hakkında Basın Sözcüsü Metin Albayrak açıklamalarda bulundu.

"Q7 artık bir baba"
Fanatik Gazetesi'ne konuşan Metin Albayrak, "Bizim oyuncumuz, altın ise amacımız onu pırlantaya çevirmek. Bir hata yaptı idam sehpası kuruldu. Bunu yapanlar apaçık Beşiktaş düşmanı. Q7 artık bir baba. Çok çalışıyor. Kazanmaktan başka düşüncesi yok. Maçta da bir an önce gol atma adına refleks kurbanı oldu. Geldiği günden bu yana hiç kimseye saygısızlığı olmadı. Disiplinsiz hareketi yok. Herkesten üzgün, asla bir daha bunu yapmaz" dedi.

"Üzüntüsünden gözyaşlarına boğuldu"

Quaresma'nın maç sonrası üzüntüsünden ağladığını ifade eden Albayrak, "Maç sonrası üzüntüsünden ağlamış. Başta Şenol hocamız olmak üzere herkesten defalarca özür diledi. Kendisinden beklentilerimiz en üst seviyede. Taraftarımızın da çok sevdiği bir yıldız. Şampiyonluklarımızda büyük pay sahibi olacak. Yönetim, teknik ekip, futbolcular ve camiamız hep yanında olacağız. Nasıl Melo, Emre, Sneijder gibi oyuncuların liderlik vasfı varsa, Quaresma'da da var. Saha içinde takımın liderliğini yapıyor. Bu tür isimler zaman zaman hiç beklenmedik hatalar yapabiliyor. Liderlik Quaresma'nın ruhunda var ve onu sahaya verirken hırsının kurbanı oldu" diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!