comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Brendan Rodgers Leiva'nın kalmasını istiyor

24 Ağustos 2015, Pazartesi 16:23
Brendan Rodgers Leiva'nın kalmasını istiyor

Beşiktaş'ın Lucas Leiva transferinde yeni gelişmeler yaşanıyor.

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş'ın transferini büyük oranda bitirdiği Lucas Leiva'da pürüz çıktı. Liverpool yerel basınında yer alan haberlere göre, kırmızı beyazlı ekibin menajeri Brendan Rodgers daha önce gidişine onay verdiği Brezilyalı orta saha için bekleme kararı aldı.
 
Kaptan Jordan Henderson'un sakatlık durumundaki belirsizlikler yüzünden Brendan Rodgers'ın Lucas Leiva'nın kiralık olarak gidişine onay vermediği belirtiliyor. Liverpool Echo gazetesi muhabiri James Pearce, Lucas Leiva'nın ancak satılık olarak gönderileceğini düşünüyor. Liverpool'da Henderson'un defansif orta sahada tek alternatifi şu an için Lucas Leiva olarak gözüküyor. Brendan Rodgers'ın bu bölgede Emre Can'ı da kullanabileceği görüşler arasında.
 
Lucas Leiva, Premier Lig'in ilk 2 haftasında sakatlığı olmamasına rağmen maç kadrosuna alınmamıştı. Sürpriz bir şekilde bu gece Arsenal karşısında ilk 11'de yer alan Brezilyalı oyuncu 75 dakika sahada kaldı.

Maç sonunda flaş açıklama
Arsenal maçı sonrasında düzenlediği basın toplantısında Brendan Rodgers'a "Gelecek hafta Salı günü (transferin son günü) Lucas'ın Liverpool'da kalmasını bekliyor musunuz" sorusu soruldu. Rodgers ise bu soruyu "evet" diye cevaplayarak "Lucas bizim burada gerçekleştirmek istediklerimizin önemli bir parçası, kalmasını istiyorum" açıklamasında bulundu.

Brendan Rodgers sözlerini şöyle sürdürdü. "Lucas bizim en iyi defansif orta saha oyuncumuz. Bazı maçlarda 3 orta saha ile oynamayı planlıyorum. Bazen bunun birinin defansif bir oyuncu olmasını isteyebilirim, buna ihtiyaç duyduğumda da elimdeki en iyi oyuncu o. Tabiki bir menajer olarak kimseye forma vermeyi garanti edemem fakat Lucas bizim için çok önemli. Hem ben hem teknik kadro hem de takım arkadaşları ona büyük saygı duyuyor. "

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!