comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Lawal'ın temsilcisinden Beşiktaş ve Galatasaray açıklaması

21 Ağustos 2015, Cuma 16:58
Lawal'ın temsilcisinden Beşiktaş ve Galatasaray açıklaması

Eskişehirspor forması giyen Lawal'ın temsilcisi Erk Toros Beşiktaş ve Galatasaray'la ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Eskişehirspor forması giyen Lawal'ın takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olurken son sözü Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan ve teknik direktör Skibbe söylemişti. Şu an itibariyle Eskişehirspor'da kalmasına kesin gözüyle bakılan Lawal hakkında oyuncunun temsilcisi Erk Toros, Radyospor'a Beşiktaş ve Galatasaray hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

"Galatasaray, Lawal'ın durumunu sordu"
Erk Toros, "Galatasaray, Felipe Melo'nun sözleşmesini yenilemeden önce Lawal'ın durumunu sordu. Ancak onlar Melo'nun sözleşme yenileyeceğinden eminlerdi ve bu yüzden ciddi bir transfer girişimi olmadı"

"Mesut Hoşcan Beşiktaş'ın teklifini kabul etmedi"

Lawal'ı hala bazı İngiliz kulüplerinin izlediğini ve Roma'nın da scoutlarını gönderdiğin, bu anlamda gerçek bir ilgisi olduğunu söyleyen Erk Toros, "Şu an 1-2 İngiliz kulübü Lawal'ı istiyor. Ancak Nijerya vatandaşı ve İngiltere'de çalışmak için bazı pürüzler var. Bu yüzden zor görünüyor. Beşiktaş'la ilgili olarak ise Mesut Hoşcan bana Beşiktaş'ın teklifini uygun bulmadıklarını söyledi' dedi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!