comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Lemi Çelik'ten çok konuşulacak Şenol Güneş sözleri

18 Ağustos 2015, Salı 15:56
Lemi Çelik'ten çok konuşulacak Şenol Güneş sözleri

Eski Trabzonsporlu futbolcu Lemi Çelik'ten Şenol Güneş, Beşiktaş ve 2010/2011 sezonuna dair gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Eski Trabzonsporlu futbolcu Lemi Çelik,, bu sezon Şenol Güneş'in Beşiktaş'ta başarılı olacağını ve siyah beyazlıların şampiyonluğun favorisi olduğunu söyledi. Lemi Çelik öte yandan 2010/2011 sezonuna dair Radyospor'a gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. 

"Adalet olsa Trabzonspor'un 12-13 şampiyonluğu vardı"
Bugün Türkiye Ligi'nde, diğer Avrupa'daki liglerinde olduğu gibi adalet kavramı olsaydı Trabzonspor'un 12-13 şampiyonluğu vardı. 96 yılında yaşananları biliyoruz. TFF kupayı vermediği için resmi olarak Şenol Güneş'in de şampiyonluğu yok"

"Şenol Güneş, Barcelona'yı çalıştırsa hiç sırıtmaz"


Şenol Güneş'in de çok başarılı bir teknik direktör olduğunu vurgulayan Lemi Çelik, "Bugün Barcelona'yı çalıştırsa hiç sırıtmaz. Luis Enrique'nin oynattığı topun aynısını oynatır" şeklinde konuştu

"Şampiyonluğun net favorisi Beşiktaş"


Beşiktaş'ın iyi bir kadrosu var. Mario Gomez'in de gelişiyle ön tarafta zenginlik arttı. Takviyeler yerinde. Şenol Güneş faktörüyle bile Beşiktaş bu sezon şampiyonluğun favorisidir. Geçen yıl kaçan şampiyonluğu telafi edeceklerini düşünüyorum. Zaten geçen yıl şampiyonluğun son haftalarda kaçtığını biliyoruz. Mesela o zaman takım şampiyonluğa giderken Olcay evleniyor. Bekle biraz kardeşim, 2 ay sonra evlen. Ne acelen var"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!